Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jótanács mindenkinek?

Jótanács mindenkinek?

Figyelt kérdés

ma jöttem ki a kórházból.Ha kicsit is baj van a vérnyomásotokkal,azonnal orvoshoz.Nekem magas volt,befektettek,megmentették a babám életét.NEM JÁTÉK!!! nagyon vigyázzatok és ami az orvos szerint a legfontosabb,napi 2,5 liter folyadék !

Tudom nem kérdés,de úgy gondoltam talán ssokan hasznát veszitek.Szép babvárást

24 hetes km

2009. okt. 31. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:

koszi a jotanacsot, szerencsere egyenlore nincs gondom a vernyomassal.

boldog babavarast es jo egeszseget kivanok nektek!

2009. okt. 31. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi szépen:) vigyázni fogunk:)

Boldog babavárást:):):)

2009. okt. 31. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem magas a vérnyomásom és az orvos azt mondta,max 1 liter folyadékot ihatok egy nap.Majd szomjan halok,mert eddig a napi 2 litert megittam.
2009. okt. 31. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Köszi szépen,remélem már nincs gond!

Nem tudom milyen doki az ilyen aki 1 liter folyadékot engedélyez ,hiszen napi folyadékbevitel 2-2,5liter az alap,hát még annak aki magas vérnyomással is szenved!

2009. okt. 31. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök, hogy jól vagytok!

Húúú, ha én ezt annak idején tudom.

11 éves lesz a fiam, és a 7 hónaptól magas lett a vérnyomásom/terhesség előtt is már gyógyszert szedtem rá/.

A lényeg, hogy az akkori "orvostudomány" határozottan ellene volt a túlzott folyadékbevitelnek.

Mondjuk nem lett Hál Istennek semmi bibi, simán, a kiírt időben szültem, de ha ezt tudom, nem szomjazok 2 hónapíg, és lehet, a vérnyomásom is helyreállt volna.

Boldog, problémamentes babavárást, és könnyű szülést Neked.

Üdv.

2009. okt. 31. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!