Jótanács mindenkinek?
ma jöttem ki a kórházból.Ha kicsit is baj van a vérnyomásotokkal,azonnal orvoshoz.Nekem magas volt,befektettek,megmentették a babám életét.NEM JÁTÉK!!! nagyon vigyázzatok és ami az orvos szerint a legfontosabb,napi 2,5 liter folyadék !
Tudom nem kérdés,de úgy gondoltam talán ssokan hasznát veszitek.Szép babvárást
24 hetes km
koszi a jotanacsot, szerencsere egyenlore nincs gondom a vernyomassal.
boldog babavarast es jo egeszseget kivanok nektek!
Szia!
Köszi szépen:) vigyázni fogunk:)
Boldog babavárást:):):)
Köszi szépen,remélem már nincs gond!
Nem tudom milyen doki az ilyen aki 1 liter folyadékot engedélyez ,hiszen napi folyadékbevitel 2-2,5liter az alap,hát még annak aki magas vérnyomással is szenved!
Szia!
Örülök, hogy jól vagytok!
Húúú, ha én ezt annak idején tudom.
11 éves lesz a fiam, és a 7 hónaptól magas lett a vérnyomásom/terhesség előtt is már gyógyszert szedtem rá/.
A lényeg, hogy az akkori "orvostudomány" határozottan ellene volt a túlzott folyadékbevitelnek.
Mondjuk nem lett Hál Istennek semmi bibi, simán, a kiírt időben szültem, de ha ezt tudom, nem szomjazok 2 hónapíg, és lehet, a vérnyomásom is helyreállt volna.
Boldog, problémamentes babavárást, és könnyű szülést Neked.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!