7 hetes vagyok, rosszul vagyok az illatoktol, a kolleganom pedig ipari mennyisegu parfumot szor magara. Szolnom kellene neki?
Koszonok minden valaszt!
De igen, sokszor latom, hogy mennyit ont magara, mert sokszor az irodaban is ketorankent befujja magat :)
Mint irtam, nem gondolom, hogy korulottem forog a vilag, de tenyleg iszonyu zavaro, foleg most, a tomeny parfumszag, viszont nem akarok bunko se lenni.
Azt meg, hogy buzlenek, mert illatmentes szappant hasznalok, nem kommentalom :)))
12!
Már ne is haragudj, de az, hohy milyen parfümöt használok, az a legszem3lyesebb magánügyem, a vilagon senkinek se köze nincs hozzá, se beleszólása nincs. Az, hogy neked, a kisboltosnak, a szomszédnak vagy a kolléganőnek nem tetszik, az az ő magánvéleménye, engem nem érdekel, ahogy az sem, hogy ő milyen parfümöt használ. Megjegyzést meg pláne nem teszek rá, mert bunkóság. Ennyi erővel szólhatnék azért is, hogy ne hordjon neon színű felsőt, mert zavarja a szememet, vagy valami hasonló abszolúte magánügy.
Ha elmondod, hogy terhes vagy és ezért zavarnak az illatok "úgy általában" :) és nagyon ciki meg sajnálod, de kéred, hogy ne fújkálja magát ennyit, akkor talán nem veszi sértésnek, ha normális, viszont nem tudom, el akartad-e már mondani a terhességed (jó eséllyel rajta keresztül mindenkinek, mert ugye senki nem adja tovább:))...
Ha nem mondod el, akárhogy is csűröd, szerintem az fog belőle lejönni, hogy ő szerinted büdös vagy csak ízléstelen (ami lehet, hogy igaz :), csak ezt így munkahelyen nem szokás a másiknak mondani finoman se).
Vagy szellőztess jó feltűnően, amint előveszi a parfümjét :D
Ez attól függ milyen viszonyban vagy a kolléganővel.
Van itt olyan akinek minden további nélkül elmondanám, hogy ez a problémám, és 100% hogy még el sem csipogná, hogy terhes vagyok. Illetve van olyan is, akivel amúgy sem beszélünk, na neki tuti nem szólnék.
Szóval a körülményeket neked kell tudni.
Piroska!
Ne keverjük már a szezont a fazonnal. A zenét nyilván kikapcsolnam. De a parfümömről én döntök. Ahogy a hajamról, sminkemről és a ruhazatomrol is.
De, keveri. Az, hogy valaki hogyan kötözködik, milyen a megjelenése, az bizony a legszemélyesebb magánügye. Ennek része a frizurája, a sminkje, a parfumje is.
A zene nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!