Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma vagyok 20hetes. Normális,...

Ma vagyok 20hetes. Normális, hogy még nem érzem a picur mozgását?

Figyelt kérdés
Az az érzek valamit,de nem vagyok benne biztos.Olyan kis bizsergetés,mintha kivüről érne hozzá valami.Pénteken megyek dokihoz,már nagyon izgulok.
2008. nov. 11. 19:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 19 hét 1 naposak vagyunk, és sajna én sem érzem még... Pedig annyira-nagyon várom már hogy érezzem!!! Első Babókánk, és a méhlepény is a mellső falon tapad, ami miatt állítólag később érzi meg az ember. Irigylem azokat akik a 16. héten érzik már, de ne aggódj ( bár ezt könnyen mondom, amikor én is aggódom persze ) nem lehet semmi probléma, és pár napon belül mi is érezni fogjuk már!!! :)
2008. nov. 11. 19:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi.Nekem ráadásul a méhlepény hátso fali.Lehet,hogy van hely neki bőven.:)
2008. nov. 11. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne ess kétségbe, én sem éreztem csak 20 hetesen. Viszont azóta egyre intenzívebb. :O) Szerintem amit érzel az már az lesz és egyre jobban fogod.

Boldog babavárást!

2008. nov. 11. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt érzed, van aki bizsergésnek, más bugyborékolásnak nevezi. Nekem 18 hetesen jelentkezett. Egyik nap semmi, másnaptól sűrűn éreztem. Morbid, de olyan volt, mint a kisegér szaladgálása.
2008. nov. 11. 20:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én a 21-ik héten éreztem először, olyan érzés volt, mintha valaki belülről végig simította volna a pocakom. Ne aggódj, picike még. A 28-ik héten voltam uh-on és ott egy pillanatra sem állt meg, de én ebből semmit nem éreztem. Sok mindentől függ. Ja és vékony vagyok, mégsem éreztem sokáig rendszeresen. Boldog babavárást! 38 hetes kismama.
2008. nov. 11. 20:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. nov. 11. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, teljesen normális. Én úgy a 22. héten éreztem biztosra, hogy "igen, ez ő". Amúgy amit érzel, az már valószínűleg a kicsi.
2008. nov. 11. 20:49
 8/8 anonim ***** válasza:
nyugi, elobb utobb biztos leszel benne, hogy o az :) ki hamarabb, ki kesobb erzi, fugg a testalkattol, meg hogy hol a baba, stb.
2008. nov. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!