A B6 vitamin tényleg beválik hányinger ellen?
Figyelt kérdés
Én mindig szoktam bevenni ha hányingerem van, de olyan hatalmalmas javulást soha nem vettem észre tőle.2019. máj. 10. 00:01
2/8 anonim válasza:
Hatalmas javulást nem okozott, de jobb volt mint nélküle.
3/8 anonim válasza:
Nekem vészes hányásom volt a 8-16. hét között. A hányásra jó volt, mert a napi 10-20 hányás lecsökkent 1-2 naponta 1-2 hányásra, de hányingerre nem volt jó, ugyanúgy émelyegtem, szédültem, kínzott a sav stb.
4/8 anonim válasza:
Nekem nem használt, vénásan talán jobban hatott.
5/8 anonim válasza:
Nehéz megmondani, mert sosem tudhatod hogyan is lennél aznap, ha nem szednéd. Én nem éreztem javulást, de lehet hogy nélküle romlott volna. Egyszer ez is elmúlik, megéri csajok :)
7/8 zsikee26 válasza:
Én jelenleg cerucalt szedek. Hányás nimcs csak iszonyú hányinger. De ettől meg alszok egész nap. 15 hetes vagyok és már kétszer feküdtettek be a hányás miatt. A b6 nekem ampullába se segített
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!