8. hét elején vagyok, a legutóbbi UH-án minden rendben volt és a mellérzékenységen kívül egyáltalán semmilyen panaszom nincs (sem hányinger, sem émelygés, semmi). Volt már valakinek ilyen?
Nekem sem volt semmi, még mellfeszülés sem. Most 24 hetes terhes vagyok.
Őszintén mondom: felejtsd el az ilyen infók olvasgatását, csak ideges leszel tőle és ott is problémát látsz majd ahol nincs.
Szia. Párom huga mikor terhesvolt, semmi baja nem volt. És egészséges kisfia született. Szerintem ez is csak egy mendemonda, hogy ha rosszul vagy erős a terhesség, ha meg nem akkor elvetélhetsz. Ez ugyanugy forditva is igaz. Nekem volt egy iker terhességem nagyon rosszul voltam mégis vége lett. Tavaly nem voltam rosszul es igy is. Szoval ne higyj el mindent.
Ha veletek minden rendben akkor ne izgulj, ne aggodj. Mert ezzel is árthatsz.. Élvezd minden percét éshogy nem vagy rosszul. Én most vagyok 14.hetes és 6.héttől majdnem a 12.hétig szenvedtem..
Boldog babavárást! 😊😊
Egyik terhességemnél se voltam rosszul. Örülj neki, ha megúszod.
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!