Korai terhes tünetek?
Ez a mai humánmeterológia.
,,zerdán frontmentes időre számíthatunk, de a szél és a párás idő ismét sok panaszt okozhat az arra érzékenyeknek. Sokaknál jelentkezhet erős fejfájás, migrén, ami a következő napokban is jellemző tünet lehet. Többen alvászavarokat tapasztalhatnak, napközben pedig fáradékonyak, tompák lehetünk. Fokozódik az ingerlékenység, ok nélküli idegi feszültség léphet fel."
Simán lehet ,hogy az időjárást érzed.A napokban frontok jöttek mentek.A hányingert okozhatja alacsony vagy épp magas vérnyomás.Az éhség pedig akár pms tünet is lehet.Menses előtt speciel csokit ennék csokival és csokiöntettel.
Ha vasárnapra várod szerintem várj még pár napot a teszteléssel, mert ha holnap megcsinálod az szerintem negatív lesz..
A görcsölés és a fejfájás nem terhességi tünet. Ettől függetlenül lehetsz terhes, de a görcs inkább premenstruációs tünet.
A "kimutassa-t" nem indokolja a mobil.
Benne lehet a pakliban a terhesség vagy te is a ,,nem mosott kezet,majd megújjazott" kategóriába tartozol?
Amúgy meg mit türelmetlenkedsz? Várd már meg amíg késik! Feszt ezen görcsöltök,aztán meg jön a csalódás ha esetleg negatív (már ha tervezett)
Szia
Nekem is pont ezek a tuneteim enis vasarnapra nem varom
De en mar 2 napja teszteltem halvany pozit one stepel
A mai tesztem ilyen mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!