Üres petezsák mellett is lehetnek ugyanúgy terhes tünetek?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 18. 11:09
3/5 anonim válasza:
Igen, sokszor leírtam már itt, hogy sem a tünetek megléte, sem a hiánya nem jelent semmit se pro, se kontra. Tünetek nélkül is lehet tökéletesen fejlődő terhesség, és meglévő tünetekkel is fejlődésben megállt terhesség. A tüneteket a HCG okozza, amire egyrészt minden szervezet másképp reagál, másrészt egy esetleges missed ab. mellett is több hét, míg kiürül a szervezetből.
Mondjuk az, hogy egy petezsák üres, így önmagában nem jelent rosszat, ha túl korán történt az UH. Akkor nem jó, ha nem jelenik meg benne idővel se semmi.
4/5 anonim válasza:
Én még missed abb műtét reggelén i hánytam. A hcg ugyan úgy ott van és emelkedik akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!