Akinek volt üres petezsák, terhességi tünetek ugyanugy jelentkeztek, mint rendes terhességnél?
Figyelt kérdés
Nekem két éve volt üres petezsákom de akkor a pozi teszten kivül nem volt tünet. Most 6hetes vagyok de csak a gyomrom ég néha. Van egy Kisfiam vele folyamatosan égett a gyomrom és hánytam is. Jövőhéten megyek orvoshoz. De azon kattog az agyam , hogy megint üres lesz. Szerintetek mennyi az esélye?#petezsák #Üresb
2016. máj. 13. 19:18
1/6 anonim válasza:
Enyhébbek lehetnek a tünetek
Egyén függő mint a normális terhesseg eseteben
2/6 anonim válasza:
Én a műtét reggelén is hánytam, mint előtte minden nap. 😟
3/6 anonim válasza:
Hogy most nincsenek "tipikus" tüneteid, valójában semmit sem jelent. Nincs két egyforma terhesség.
Két kisfiam van. Az első terhességet végighánytam, rengeteget fogytam, és a sósat kívántam. A másodiknál sosem voltam rosszul, édeset kívántam, és a harántfekvés miatt szétnyílt a hasizmom és megnyílt a szeméremcsontom.
Fél évvel a második baba előtt volt egy missed ab.-om kromoszómahiba miatt; 9.héten halt el a magzat.
Probálj arra koncentrálni, hogy minden rendben, pusztán csak nincs 2 egyforma terhesség.
Szorítok neked.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek, hogy irtatok.
Azota sincs hányingerem. A gyomorégés is elviselhető. A mellem is épp , hogy feszül.
2016. máj. 14. 21:26
6/6 A kérdező kommentje:
Igen! Januárban volt 2 éves s kislányom! 😉
2019. máj. 5. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!