Március 11 én volt missed ab 10 hetesen elvetéltem, csak üres petezsák volt. Azóta voltunk együtt többször is a páromal. Kétnapja fáj a fejem és hőhullámok vagyis rosszul létek. Ez lehet terhesség?
Nektek nem volt 4-6 het szextilalom?
Megkerdezhetem mekkora volt a petezsak? Lehet en is hasonlo cipoben jarok, szerdan kiderul...
Ha meg teherbe is estel esetleg, akkor is korai lenne a tunet.
Nekem a 12. Heten volt mutet, 16 napra ra mar volt peteeresem, tehat majdnem mint egy rendes ciklusban. Ha esetleg neked is volt igy peteeresed, tehat ciklus szerinti normal idoben, akkor is koran van meg ahhoz, hogy barmit erezz, szerintem.
Korabbi valaszolonak: szules utan van 6 het (az sem mindenhol, de Magyarorszagon az a protokoll). Vetelesnel, missed ab-nal a verzes vegeig tilos a szex. En pl masfel hetig vereztem, 2 het utan voltunk egyutt, igaz, minovszert hasznaltunk, mert nem nagyon javasoltak, hogy az elso mensi elott teherbeessek. Az sem "tilos", csak azt mondtak, hogy egy ciklust jobb megvarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!