5 hetesen üres a petezsák, és nem biztatott az orvos. Volt valaki hasonló helyzetben? Merjek reménykedni.!?
Ha biztos hogy 5 hetes vagy akkor van mèg remèny, nekem sem volt semmi 5hetesen, mensi alapjàn èn is 8 voltam de kèsői peteèrèsből lett ès a ciklusaim alapból 36 napaosak, màsfèl hètre rà szívhang is volt...
De nekem az alakjàn lètszott hogy nem lapos, valòszïnűleg nem lesz gond.
Hany mm volt a petezsak? Ez fontos.
A hcg szinted valoban nagyon lassan emelkedik, de van akinel csak 72 orankent duplazodik.
Nem csak a hcg emelkedessel van gond.hanem a mennyisegevel is.kifejezetten magas az ertek es ha nincs benne ekkor baba valoszinuleg ures :(
Sajnalom :(
Nalam 750 nel mar latszottak a petezsakok es 8-9 ezer korul mar az embrio is az egyikben.
De drukkolok,hogy ne igy legyen. Keress fel masik dokit esetleg.
Nagyon bizakodó vagyok :) de persze próbálok felkészülni a legrosszabbra is. A doki nem mondott méretet de amit én láttam az uh.n az 11mm x15mm persze ezt csak én láttam.. Eddig 2 különböző doki vizsgált és hétfőn megyek vissza és akkor egy harmadik doki fog megvizsgálni valószínűleg. De ez nem is hátrány mert remélem mást fog mondani..:)
Volt már egy vetélésem 4 évvel ezelőtt és nagyon félek hogy nem tudom majd könnyen feldolgozni. :(
Most lassan egy éve próbálkozunk és nagyon boldog voltam mikor pozitív lett a teszt.. ezért is reménykedem nagyon!
Szia Nina!
Mikor terhes voltam, nalam is ures volt a petezsak 5 hetesen!
Nekem siman annyit mondtak, h menjek vissza ket het mulva.
Legkozelebb pedig mar szivhangja is volt.
De az orvos csak a betoltott 10. heten gratulalt:)
Azt megkerdezhetem, h elso baba?
Kedves Utolso.
A Kerdezo fentebb irta, hogy 15 mm a petezsak.
Szerinted 5 hetesen hogy lehet ilyen nagy?
Kedves Kerdezo, nekem anno 7 hetesen 18 mm volt a petezsakom es ures. 9 hetesen aztan mar volt szivhang.
A petezsak 4 hetesen kezd el noni, naponta kb. 1 mm-t.
Ketfelekeppen lehet a petezsak merete alapjan kiszamolni a terhessegi kort:
1.) Ahany mm a petezsak, annyi nap plusz 4 het (ez alapjan 6+1 hetes a kerdezo)
2.) Petezsak meretebol kivonunk 5 mm-t, es ahany mm az eredmeny, annyi nap plussz 5 het. (Ez alapjan 6+3 hetes a kerdezo.)
Ennek barhol utananezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!