Szellemcsik vagy halvány pozitív teszt? Nemvart előtt 1 nappal készítettem, terhessegre utaló tünetek miatt, nagyon halványan látszik egy második csík. Ma reggel viszont negatív lett, így gondolom nem vagyok terhes.
Egy képpel sokkal beljebb lennénk. Így, ebben a formában a kérdést sem értem. Az a kérdés, hogy hibás volt-e a teszt? Csinálj újat 2 nap múlva, ha addig nem jönne meg.
Nemvárt előtt 1 nappal még mindig teljesen felesleges tesztelni.
Egyszerűbb ha 2 nap múlva tesztelsz,mert ha élőben sem tudod egyértelműen eldönteni,hogy pozitív-e,akkor sajnos a mi találgatásainkkal sem jutsz előrébb.
Akkor lesz "igazán" pozitív,ha egyértelműen látszik a 2.csík is.
Keress rá Googleben: kepfeltoltes, kihozza honlapot. Kivalasztod a képet, rákattintasz a feltöltésre, majd a fent megjelenő linket bemásolod ide.
Amíg késik, lehetsz terhes, de ha két hét után sem lesz pozi a teszt, érdemes menni dokihoz.
Milyen teszteket használtál? Nekem volt one step szellemcsíkos, az tud ilyet produkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!