2 halvány pozitív teszt után negatívak? KB 11 napja késik.
Ciklus 34-35 napján teszteltem 2 különböző teszttel és mindegyik időn belül halvány rózsaszín csíkos lett..
Most vagyok a ciklusom 45ik napján és negatívak a tesztek... Több fajtát csináltam már..
Járt már valaki így??
Menj el dokihoz, az a biztos.
Egyébként a teszt erősségétől is függ, hogy kimutatja-e vagy sem..
Pontosabban hétfőn a 39ik ciklusnapon voltam orvosnál.
Azt mondta lehet h csak később fogant.
Méhnyálkahártya akkor 7,6 mm vastagságú volt.
Időn belül jött ki a rózsaszín csík, szóval kizárnám h szellemcsík lenne.
Lehet csak rosszak voltak a tesztek?! Ki tudja..
21 napja késett a havim, negatív volt az összes teszt amit csináltam ez a dátum előtt, orvos nem látott semmit UH-on csak a peteérés nyomait. Február 1.-én kellett volna megjönni, február 21.-én halvány pozitív lett a teszt. Február 27.-én csak egy petty volt a méhemen. Április 12.-én volt szivhang. 2.5 éves egészséges kislány
Nem is gondolt senki terhességre mert fogamzásgátlót szedtem! Úgyhogy vannak csodák, mint az én kislányom. :-)
Na még ha ritka is, akkor is létezik :)
Köszönöm h leírtad a történeted.
Akkor talán még van egy icipici kis reményem :)
Utolsó vagyok - Most várjuk a tesót - vele meg ennek az ellenkezője történt.
Még 9 nap volt a nemvàrtig, amikor pozitívat teszteltem. Vele is két naponta teszteltem, 31.-re nem vártam decemberben, Dec 22.-én halvány pozitív lett, 31.-re leugrott a tesztcsikról, és digitális is 2-3 hetes terhesseget mutatott. Szerintem tök változó h mikor lesz pozitív, attól függ milyen erős a hormon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!