Lehetek terhes? TEgnap es azelott reggeli vizelet kimuatatta hogy poiztiv mindkét szer eléggé látszott a csík? Holnap megyek dokihoz . Tünetek hányiger egyre tobbet eszek mindenfélét
Anyám borogass!!
Nincs már lejjebb, de mindig bebizonyosodik, hogy lehet mèg a legalacsonyabb szintet is alulról verni!
Téves pozitív teszt nincs.
Vagy a használati utasítást eddig nem olvastad?
Osztódni fox, gratulálok!
Ha decemberben menstruáltál, az szép és jó, de már január van. Tehát a következő menzeszed most lenne esedékes, tehát a múlt havi menzeszed attól megjöhetett rendesen.
Amúgy szerinted miért pozitív a terhességi teszt, ha nem azért, mert terhes vagy?
Voltam dokinál és az uh látták csak nagyon pici méhen kívüli terhességem van úgy néz ki bent fekszek a kórházba
Szóval nem én vagyok a hülye sajnos műteni kell :(
De b+! Azt křrdezted, hogy lehetsz-e terhes, ha pozitív a teszted!
Mi írtuk, hogy igen ez azt jelenti! Azt már negn tudhatjuk, hogy mèhen kívüli-e vagy sem. Az is terhessèg! Szóval, de te vagy a hülye(mèg mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!