Reggeli nyújtózkodás?
Minden reggel nyújtózkodom, de nem tudatosan. Mikor már ébredezek és megfordulok a másik oldalamra, mindig úgy feszül a hasam, olyan mintha önkéntelenül nyújtózkodnék, pedig nem szeretnék, mert félek, hogy ezzel ártok. Amikor felébredek akkor pedig egyértelműen nyújtózkodom (amit szintén nem szeretnék), és érzem, ahogy a hasam feszül. Tudom, hogy h.lyén hangzik, de nem tudom másképp fogalmazni.
Ugye ezzel nem ártok a kicsinek?
:D na jól van... ez most valami trollkodás?
Ez erős túlzás, már ne is haragudj! Mi történik akkor mikor nyújtózkodsz? Alapvető anatómia ismeretek birtokában tudhatjuk, hogy a baba nem a hasizommal/hasfallal érintkezik közvetlen. Tehát mikor nyújtózól nem a méhedet nyújtod meg. Össze meg nem tudod nyomni a gyereket, az elhelyezkedik benned.
Jesszus...
Azonnal felejtsd el a nyújtózkodást, nem mondta a dokid, hogy milyen ártalmas a babára nézve? Emellett a szellentés, székletürítés is kerülendő a terhesség alatt, ill. büfögni is csak nagyon óvatosan szabad! -.-'
Uram atyám...
Nem kell növènyi èletmódot folytatni, csak mert terhes lettèl! Ha lesz 2.,3.vagy sokadik gyereked, akkor bizony nagyívben fogsz szrni ezekre! Bár most sem èrtem, hogy felnőtt emberek hogy kèpesek ennyire belepistulni egy teljesen egèszsèges terhességbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!