Nyujtozkodni kismamaként? Ugyértem magasra felfele teregetni szabad?
valaki azt mondta hogy nem vagyok normális hogy teregetek..de mégis ki csinálja meg helyettem??Meg egyáltalán felfele nyujtozkodni pl fárol barackot szedni?
Még egy kérdés 3 éves csajszit emelgetni???
6 hetes vagyok és néha igényli hogy felkapjam...
Persze,hogy lehet teregetni! Ilyet még nem is hallottam!:)
A nagylányt is emelgetheted óvatosan!
Na ne viccelj, persze hogy teregethetsz! Semmi baj nem lesz. :)) Még ilyet...
Nyugodtan emelheted a kicsit is, később már óvatosan csak. Jól be van a picurka vackolva!
Én is hallottam erről a "nem szabad felfelé nyújtózkodni" dologról, bár nem tudom, hogy mennyi az igazság alapja, de azért elkerültem (nekem kinyitható szárítóm van, így nem kell nyújtózkodni), jobb az óvatosság alapon.
Az emelgetés az már veszélyesebb téma szerintem, az azért valóban árthat. Bár én sem tudom, hogy lehet kivitelezni, hogy nem veszed fel néha a gyereket, legfeljebb úgy, hogy te is leülsz, és az öledbe veszed.
Terhesség alatt - főleg ilyen korai terhességnél - szerintem veszélyes lehet, azzal azért jobb vigyázni.
Köszönöm a válaszokat..))
Hát igen elkerülhetetlen az emelgetés kislányom 16 kg de megszokta pl a bölcsiben hogy ugy köszönünk el hogy felveszem és ugy adok neki puszit..igényli nem tudok mit csinálni..majd vigyázok ...)
Majd később elmondjuk neki és akkor gondolom megérti mi a helyzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!