Mi igaz abból, hogy terhesség alatt nem lehet nyújtózkodni?
Gond nem hiszem, hogy lehet belőle. Azért nem ajánlják a nyújtózkodást, mert ahogy a méh szalagok nyúlnak, minden hirtelen mozdulatra nagyon erősen belenyilalhat/szúrhat, bár ezt a 34hét alatt biztos te is tapasztaltad már egy-egy hirtelen mozdulattól.
Bajod nem lesz tőle. :)
Én úgy tudom, hogy babona, hogy a köldökzsinór a baba nyakára tekeredne. Én néha nyújtózkodom, mert annyira jól esik! Egyébként ha mindent betartanánk, ami csak mendemonda szintjén igaz, egy üres szobában kéne ülnünk, vagyis inkább feküdnünk, szigorúan bal oldalon, de mozdulatlanul. :) Az reális, amit az első is írt, hogy a méhszalagok nyúlnak, fájhat, húzódhat, de ahogy írták is, ezt már biztos tapasztaltad, vagy ha nem, az szerencsés. :) Én személy szerint sosem hallottam volna, a babonákon kívül, hogy nyújtózkodás káros lehetne.
19 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!