Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mostanában szült kismamik mi...

Adri1616 kérdése:

Mostanában szült kismamik mi a vélemény a Máv kórház szülészetéről? Érdekelne a szülőszoba, a gyermekágyas rész, az ott dolgozók, minden apróság. :-)

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 11:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Bár nem mostanában szültem, hanem 2010 nyarán, ha érdekel, leírom :-)
2013. márc. 30. 14:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Persze, hogy érdekel :-)
2013. márc. 30. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

A szülőszobák jól felszereltek, van 1 alternatív is. A szülésznők nagyon felkészültek, kedvesek, türelmesek, amit a csecsemősökről nem tudok sajnos elmondani :-(.

A gyermekágyas részen 3 ágyas szobák vannak, mindegyikhez tartozik zuhanyzó + wc. Naponta takarítják a szobákat, tisztaság van. Én du. 2-kor szültem, aznap éjjel nem adták oda a kislányomat, utána végig velem volt. Reggel 8 körül vitték el a kicsiket orvosi vizsgálatra kb. 1 órát és este 7-8 körül fürdették őket. Amikor én szültem, még bejöhettek az apukák a szobába, most úgy tudom ez megváltozott és ők sem mehetnek be. Pelenkát és popsitörlőt kell csak vinni, minden mást adnak.

Én ügyeletesnél szültem, de nagyon meg voltam elégedve.

A kaja is jó szerintem, ahhoz képest, hogy kórház.

Ennyi jutott eszembe, ha valami érdekel, kérdezz :-)

2013. márc. 30. 14:37
 4/10 A kérdező kommentje:
És az orvosok? Kik voltak? Rendesek? Kinél szültél?
2013. márc. 30. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Dr. Balog Lászlónál szültem. Jó orvosok vannak. Te kihez jársz?
2013. márc. 30. 15:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Én Zilahy Gáborhoz járok. Én is úgz tervezem egyenlőre h az ügyeletesnél szülök.
2013. márc. 30. 15:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2013. márc. 30. 16:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Még csak 11 :-) veszélyeztett terhes sajna.
2013. márc. 30. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
:-(. Megkérdezhetem, hogy miért vagy veszélyeztetett? Nem gondolkodtál, hogy mégis fogadsz orvost?
2013. márc. 30. 19:08
 10/10 A kérdező kommentje:
barnázás meg néhány vérzés miatt. A terhességem Zilahy doktor magánrendelésen végigkíséri. Ha a probléma sokáig húzódik természetesen a baba érdekében, megkérem h szülhessek nála.
2013. márc. 30. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!