Mostanában szült kismamik mi a vélemény a Máv kórház szülészetéről? Érdekelne a szülőszoba, a gyermekágyas rész, az ott dolgozók, minden apróság. :-)
1. vagyok.
A szülőszobák jól felszereltek, van 1 alternatív is. A szülésznők nagyon felkészültek, kedvesek, türelmesek, amit a csecsemősökről nem tudok sajnos elmondani :-(.
A gyermekágyas részen 3 ágyas szobák vannak, mindegyikhez tartozik zuhanyzó + wc. Naponta takarítják a szobákat, tisztaság van. Én du. 2-kor szültem, aznap éjjel nem adták oda a kislányomat, utána végig velem volt. Reggel 8 körül vitték el a kicsiket orvosi vizsgálatra kb. 1 órát és este 7-8 körül fürdették őket. Amikor én szültem, még bejöhettek az apukák a szobába, most úgy tudom ez megváltozott és ők sem mehetnek be. Pelenkát és popsitörlőt kell csak vinni, minden mást adnak.
Én ügyeletesnél szültem, de nagyon meg voltam elégedve.
A kaja is jó szerintem, ahhoz képest, hogy kórház.
Ennyi jutott eszembe, ha valami érdekel, kérdezz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!