Hogyan főztök folyamatos terhességi hányinger mellett?
"a férjemnek munkába mindennap kaját kell pakolnom"
Komolyan van pofája elvárni ezt tőled ebben az állapotban? Ha igen, akkor részvétem, ha megszületik a baba, csak rosszabb lesz.
Amúgy a nagyon gáz hetekben rendeltem, vagy főzött a férjem, amikor jobban lettem, főztem újra.
A férjem nem tud főzni és amúgy kemény fizikai munkát végez reggel 6-tól mindennap. Este jár haza. Nem várom el tőle, hogy még engem is kiszolgáljon... Vidéken élünk, ez nem extra elvárás a részéről, hogy pakoljak neki kaját, de mivel a munkahelyén nincs lehetősége étkezni, így alap, hogy pakolok már 4. éve. Anyósomék is dolgoznak, néha hétvégén hoz fel meleg kaját, de a szüleim messzebb laknak. Édesanyám néha eljár ide segíteni, mondjuk a házimunkában, takarításban, ami szuper, rendszeresen ő sem főzhet ránk.
Gratulálok azoknak a hölgyeknek, akiknek olyan mázlijuk van, hogy a férjük házias és maradéktalanul kiszolgálja őket. Én nem mondhatom ezt el... És kioktatás és a párom lejáratása helyett inkább okos ötletekre, tapasztalatokra, praktikákra lett volna szükségem. Annó nagymamáink se feküdtek szerintem feltett lábakkal várandósan sem, várva, hogy a férfi körül ugrálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!