A hüvelyi szülés tényleg rettenetesen fájdalmas?

Téged ez miért érdekel? :))
Azért mennyire kell lelkinyomoréknak, és üres életűnek lenni ahhoz, hogy pont itt vergődj, meg vitatkozz velünk?
Jajj te szegény :((

Hát őszintén ilyen fájdalmat sosem éreztem még. Indított szülés volt, először "rásegített" a doki kézzel, azután felhelyezett egy kúpot, kezdett fájdogálni mint menzesznel, nevetgélve azt hittem ennyi az egész 😄 burkot repesztettek, ez az egy dolog nem fajt. Azután még mindig nem indultak be a fájások rendesen. Oxytocint kaptam (egész végig egyépként) ééés beindult a buli 😂 végig állva vajúdtam, az valami bruuuutalis fajdalom mintha ki akarna belülről mindened szakadni. Ha kapkodod a levegot rosszul vagy, ha nem?! Akkor azthiszed meghalsz 😄 mikor érkezik a toló az az elviselhetetlen fájdalom mellé még ég, csíp, nyom és k*kilni kell. Mikor kezded kinyomni azis brutalisan faj, en a vagast is ereztem na de mikor kijon a fejecske megkonnyebbulsz rendesen 😂
A varrast komplett éreztem... Azthittem sose lesz vege. 5és fél órát tartott az egész.
De - bármikor újra szülnék ☺️ mi nők így vagyunk programozva...

Nem akarlak elrémíszteni nehogy azt hidd!!! Ez a sajázmt tapasztalatom lehet neked pikk pakk fajdalom mentesen meglesz a baba.
Ha meglátod a picit mindegy mennyire fájt vagy egy sétagalopp volt, minden csak távolinak tűnik. Ez a világon a leges-legszebb dolog és ezt csak mi nők élhetjük át teljes egészében ❤️
Tervezzük a következő babát is, újra természetes úton szeretnék szülni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!