A hüvelyi szülés tényleg rettenetesen fájdalmas?
10-es egy giga se..fej!
Oltári primitív nem is tudom mit keresel ebben a témában te 24 éves FIÚ ! 🤣🤣🤣
le se merem írni h nekem álom szülésem volt ...
másik kérdésnél is lepontoztak ...
zavarásmentes környezet, azt tehettem ami jól esett, volt labda, kád, jó ágy, szülőszék ...
halk meditációs zene, félhomály, finom illóolajok,
lassan fokozatosan haladtunk előre, nem volt erőltetés, injekció, nyomkodás, tágítás...
fájt de nem volt elviselhetetlen mert gondolatban a gyerekkel együtt voltam, együtt haladunk szépen nyugisan,
nekem a kitolásnál több orgazmusom volt egymás után, szóval az abszolute fájdalom mentes volt,
a dulám, szülésznőm és a férjem volt csak velem
szóval van ilyen is de ezért tenned is kell, h a szülés katarzis legyen és ne kiszolgáltatott legyél az orvosok által...
nem nem otthonszülés volt hanem egy jól megválasztott kórházban szülési tervvel és felkészülten a jogszabályokból :D
Ha császárra kerülne sor nehogy elhidd.. Nem feltétlen tart hetekig. Nagyon max 2 hét plusz pár nap, de nekem ok 5 nap után nem fájt semmim, csak a köhögés volt néha rossz. Ennyi.
Mindenki másként éli meg.
61%-os te mi jogon szapulsz egy nőt a szülési fájdalmaiért, amit te soha nem élhetsz át?? Mekkora suttyónak kell lenni, hogy nagy mellénnyel arról bezzegelj, amihez soha nem volt, és nem is lesz közöd?
Igen, partvonalról nagyon könnyű ugatni, mindig minden esetben...na de pont ezzel kapcsolatban, egy valódi se..ggfejség.
Kérdező, ez egy lutri. Nem tudhatotd, te mennyit fogsz szenvedni, és azt sem, mennyire lesz szörnyű élmény.
Van ismerősöm, akinek iszonyú magas a fájdalomküszöbe, bátran is ment szülni, mégis rémes élményként maradt meg. Van, akinek gyors szülése volt, viszonylag könnyű.
Majd kiderül.
Te már csak tudod :D
Takarodj már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!