Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg csak túllihegik az NST-t?

Tényleg csak túllihegik az NST-t?

Figyelt kérdés
2008. nov. 11. 07:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz?
2008. nov. 11. 07:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem egyértelmű a kérdés. De ha valami olyasmire gondolsz, hogy az orvos nem találja jónak az NST-et azt komolyan kell venni. Én annó június 26-ra voltam kiírva: A saját orvosom azt mondta, hogy az utolsó heteket töltsem nyugodtan otthon, már nem kellett járnom hozzá rendelésre. Viszont azt kikötötte, hogy egy héttel a kiírás előtt menjek be hozzá a kórházba egy szemlére. Megcsinálták az NST és az orvosomnak nem nagyon tetszett. Érdekes volt mert ha hanyatt feküdtem akkor jó volt a magzati szívhang, de ha már oldalt fordultam akkor gyengült. Szerdán voltam szemlén és másnap már meg is szültem, sajnos császárral. Úgyhogy vedd komolyan amit az orvos mond, végül is ő ért hozzá a legjobban. Persze ha erre irányult a kérdésed, mert nem foglamzatd meg jól. üdv
2008. nov. 11. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:

ha nem megyek aznap NST-re akkor baj is lehetett volna. Belekakált a magzatvízbe a kisifam, gyorsan vert a kis szíve és ezt kimutatta az NST, és még aznap szültem. Tehát nekem jól jött az NST-s vizsgálat. szerintem jó dolog,

de én sem értem a kérdést lényegét..

2008. nov. 11. 08:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy kicsit túllihegik, külföldön nem csinálják így. Nincs akkora jelentősége, főleg, hogy a legtöbb helyen rosszul csinálják (tisztelet a kivételnek). Sok helyen ülve csinálják, ami pl. Amerikában szigorúan tilos, mert nagyon téves eredményt ad. Ugyanez a helyzet háton fekve. Elvileg bal oldalon fektetve csinálják az USA-ban, a párom magyarázta, miért( ő egészségügyben dolgozott odakint), de nem nagyon emlékszem az okára.
2008. nov. 11. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok. Azért csinálják kint külföldön baloldalon fektetve, mert úgy a legjobb a vérellátása és minden más a babának. állitólag.....
2008. nov. 11. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok nem az első, elírtam bocsi....
2008. nov. 11. 10:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Tényleg rosszul fogalmaztam meg a kérdést. Csak arra gondoltam, hogy valaki itt már irta, hogy túllihegik.

Tegnap voltam NST-n másodszor, 37 hetes vagyok. A 35.héten minden rendben volt. De most 1ó 10 percig tartott, fájást nem jelzett, csak nagyon erős mozgások voltak végig.120-180 folyamatosan.Egyfolytában rugdosott a babám, de álltalában ez van:)Ezt ülve csinálták.

A doki azt mondta értékelhetetlen az eredmény, egy óra múlva meg kellene ismételni a szülőszobán, itt félig fekeve aztán baloldalt fekve, mert nekem igy volt kényelmes. Teljesen jó lett az eredmény.

Csak inkább úgy gondoltam a kérdést ,h nálatok hogy van ez az egész. Tudom ,h fontos vizsgálat és a dokimban is megbizom 100%-ig.

Köszönöm a válaszokat, és szivesen olvasom nektek mi volt az NST-n.

2008. nov. 11. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Az NST arra nagyon jó, hogy a baba szívhangját "figgyelje". Viszont a kismama fájásait nem mutatja ki, ezt tapasztalatból mondhatom.
2008. nov. 11. 17:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!