Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti töltötök fel közösségi...

Ti töltötök fel közösségi oldalakra pocakos képet?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy mindig több és több ismerősöm nem tölt fel soha oylan képet, amin látszik a pocak. Gondolom úgy vannak vele, hogy aki igazán számít az úgyis tudja, a többi ismerősnek meg nincs köze hozzá. Megértem teljesen ezt az álláspontot. De kíváncsi lennék, ti ezt hogy látjátok? Van-e ennek az információnak, hogy babát vártok, keresni valója a közösségi oldalon? (Akár privát akár publikus profil
2019. ápr. 13. 12:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Terhesen elmentünk páros kismama fotózásra, arról tettem fel 1 képet az utolsó hónapban. Amikor a lányom kb már egy hónapos volt és rendeződött körülöttünk minden, akkor tettünk fel róla is egyet.

Távol élünk a családtól, barátoktól, sokukkal csak fb keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot.

Tény, hogy az ismerőseink száma is korlátozott, de szerintem nem ördögtől való 1-2 kép.

A naponta 10x posztolók, szülőszobáról élőzők, magzatmázas/meztelen gyereküket mutogatók engem is kiakasztanak.

2019. ápr. 13. 14:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attol fugg ki hogy hasznalja alapbol. Mi szoktunk kitenni a ferjemmel kirandulasrol, esemenyekrol. Ilyen forman nyilvan lesz olyan kep ahol latszani fog ha lesz pocakok vagy ha gyerek lesz velunk. Nem hiszem hogy ez rossz dolog. Sok ismerosom tesz fel csaladi kiruccanasokrol kepeket. Szerintem cuki. Azt nem szeretem persze ha valaki csak a gyereket nyomatja napi 15 kepen. De ez is az o dolga max nem nyitom meg. Nem kotelezo.
2019. ápr. 13. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Az elsőnél 1 hónapos volt a babám mikor feltettem egy olyan képet, ahol még 2 hét volt hátra szülésig (több kép nem is készült terhessèg alatt), a másodikról nem (vele az egész terhesség alatt 2db kép készül, ezek is szülni indulás előtt).

Egyèbkènt direktben mi sem híreszteltük a tehességekt

2019. ápr. 13. 20:52
 14/14 anonim ***** válasza:
ismerőseim pakolták tele a netet ilyen képekkel már elég korán. De ők azt is kiírják, ha kórházban voltak mert baj történt. Nekem ez nem fér bele, hogy mindent megosszak mindenkivel, így nem kerül ki ilyen kép.
2019. ápr. 14. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!