Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti töltötök fel közösségi...

Ti töltötök fel közösségi oldalakra pocakos képet?

Figyelt kérdés
Azt figyeltem meg, hogy mindig több és több ismerősöm nem tölt fel soha oylan képet, amin látszik a pocak. Gondolom úgy vannak vele, hogy aki igazán számít az úgyis tudja, a többi ismerősnek meg nincs köze hozzá. Megértem teljesen ezt az álláspontot. De kíváncsi lennék, ti ezt hogy látjátok? Van-e ennek az információnak, hogy babát vártok, keresni valója a közösségi oldalon? (Akár privát akár publikus profil
2019. ápr. 13. 12:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Én nem töltöttem fel pocakos képet és ha megszületik, akkor a babáról sem tervezek kirakni képet.

Szerintem ez nem odavaló, de ez csak az én véleményem.

2019. ápr. 13. 12:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2019. ápr. 13. 12:19
 3/14 anonim ***** válasza:
61%
Sem terhesen, sem a babával nem csinálok képet. Egyébként sincs kint semmi rólam. Ez pedig végképp magánügy, csak a családra tartozik.
2019. ápr. 13. 12:24
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Fent sem vagyok közösségi oldalon
2019. ápr. 13. 12:29
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok fenn közösségi oldalakon de amíg voltam hülyét kaptam ezektől a képektől pláne mikor az uh képet tették ki. Számomra ez nagyon imtim dolog csak a férjemre és a családomra tartozik.
2019. ápr. 13. 13:19
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem töltöttem fel. Csak, mikor megszületett, meg neha töltök fel pár képet. Persze van, aki kismilliót tölt fel ugyanabban a pózban. Igazábol emgem pont nem érdekel, ki mit tölt fel, meg az sem, hogy mennyit. Megnézem, ennyi.
2019. ápr. 13. 13:21
 7/14 anonim ***** válasza:

Muszáj fent lennem a fészen, mert a nagy lányom osztálycsoportjába teszik fel az aktuális információkat. Ha tudnám, hogy nem maradunk le semmoről már ott se lennék.

Nem töltöttem fel se pocakos, se ultrahangos képet és babásat sem.

2019. ápr. 13. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:
85%

Nem toltottem fel se UHs fotot, se pocakosat. Se semmi ilyesmit. A 3 eves gyerekemrol egy kezemen meg tudom szamolni hany kep van fent.

Szerintem nagyon gaz mikor valaki kismillio fotot tesz fel a gyerekerol, vagy UHs fotot, vagy kozvetlen szules utan szetzilalt fejjel(??) nem ertem miert kell ezt..

2019. ápr. 13. 14:26
 9/14 anonim ***** válasza:
Én raktam fel 1x, profi fotós által keszült kismamafotózás volt, de ebből 1-et, ill. a kiírt napon storyba raktam egy pocakosat, mert már nem győztem a sok "egyben vagy még" kérdésre válaszolni (40+2 szültem). A gyermekekről is szoktam néha, de azokat is inkább csak storyba.
2019. ápr. 13. 14:34
 10/14 anonim ***** válasza:
28%

Úgy gondolom mont az ismerőseid

De én magamról sem teszek újakat

Zárt csoportban van kép

Családi, baráti közösségben.

De a megszületett babáról sincs.

10 hónapos

2019. ápr. 13. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!