Kismamák, szerintetek mi az amit nem "illik" megosztani a terhességgel kapcsolatban és nem közösségi oldalakra való?
Nektek mi fér bele? Ti miket osztottatok meg?
Meg azt is észrevettem, hogy sajnos sokan feltűnősködnek azzal, hogy babát várnak és folyton posztolgatják a fotókat. :/ Persze tisztelet a kivételnek, mert sokan szolídan csinálják. :)
Engem nem zavar, hogy ki milyen képet tesz fel magáról, sem az, ha uh képeket tesz ki, vagy rögtön a pisis teszttel bejelenti a terhességét.
Akkor sem tudok ezen háborogni, ha egyébként nem értek vele egyet. Lehet, hogy azért, mert ez egy valóban örömteli esemény, és megértem, ha legszívesebben az egész világnak szétkürtöli. Persze, lehet ezt is túlzásba vinni, akkor nem követem, aztán ha eszembe jut, hogy lehet vele, majd rákeresek.
De mindenkinek magánügye, hogy mit posztol ki a saját oldalán, és mit nem.
Megint más, hogy én hogy állok a saját magánéletem posztolásával. Eddig két kép van rólam pocakosan, mindkettő családi eseményen készült, egyiknek sem az a témája, hogy direktbe az én terhességem reklámozzuk. De elég sokan gratuláltak a kép alatt, akinek újdonság volt.
Sokaknak már ez is sok, mert senkire se tartozik, hogy szülinapot ünneplünk, mekkora a karácsonyfa, első lett a gyerekem egy versenyen, meg hasonlók. Az ilyen embereknek meg azt tudom javasolni, ha tényleg ennyire nem érdekli, hogy mi történik az ismerőseivel, az nyugodtan törölje magát az összes közösségi oldalról, ugyanis ezért vannak.
37 hkm
amit én feltettem, de csak a közeli rokonság láthatja, az a szülés utáni már PÓLYÁS kép apuka+baba. Rólam van fenn kórházi fotó a kicsivel, de nem szétcsúszott-tejfoltos-véres hálóingben (ilyet is láttam sajnos...).
Magamról pocakos fotó 3-4 van, ahol kifejezetten a pocak a lényeg, olyan 2. Az UHkép, szülés utáni 'egybőlfénykép',pucér kép a babáról semmi esetre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!