Ha terhesgondozáson felfogadtam az orvost, akkor szülésnél mennyi pénzt illik adni, ha nem mondott semmit azzal kapcsolatban, hogy mennyi nála a szülés? Muszáj 50000-t adni vagy adhatok annyit amennyit tudok!
Figyelt kérdés
Ja és az orvos nem is foglalkozik velem jobban és mindig 2-3 óra hosszát kell várnom mire sorra kerülök a kórházba!2009. márc. 5. 12:55
1/6 anonim válasza:
Szerintem annyit amennyit jónak látsz. Vannak akinél fix tarifák vannak, vannak ahol helyben kialakult szokás a tarifa, van aki szerint az anyasági támogatás összegét "illik" adni. Én annak idején ebből az összegből leszámítottam azt amit hónapról hónapra a magán rendelőben hagytam.
2/6 anonim válasza:
egyértelmű, hogy annyit adj amennyit tudsz. és persze amennyit megérdemel. Az orvos etikett azt mondja hogy a magánrendelésen elkért összeg 10 szeresét kell adni a szülésért.Persze megegyszer hangsúlyozom amennyit tudsz és gondolsz.Talán várd meg a szülést a döntés végével mert tt sok minden történik amiért azt mondod ennyit sem adsz vagy hogy többet is adsz mert megérdemli.
3/6 anonim válasza:
szerintem szülés után döntsd el mennyit adsz, mi is így tettünk. annyit adj amennyit megérdemel, nem kell 50 ezer, ha nincs annyitok és ha szerintetek nem érdemli meg.
4/6 anonim válasza:
Mi csak 30000-t tudtunk adni, de így is ugyan úgy foglalkozott velem. Amúgy minden hónapban elkért 5000 ft-ot!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 6. 18:35
6/6 anonim válasza:
Az összes ilyen orvost felkötném, egytől-egyik, családjával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!