Akinek problémája volt a medenceizületeivel, szülésig várható hogy ez így marad? Nektek mi segített? Szülés után is megmaradt?
Semmi ilyet nem csinaltam, pedig mindenem fajt ott lenn. Nem mankoztam, inkabb pingineztem.
Megszultem es mintha elvagtak volna.
Juj, én a végére már menni alig birtam, annyira szétfeszült mindenem ott lent, és fájt a mozgás, már sirni tudtam volna.
Ahogy meglett a bébi, tényleg megszűnt az egész.
Viszont érdekes, hogy azóta a talpam oldalára helyezem a testsúlyom, és néha már fáj, de nemtudok máshogy helyezkedni.
(Úgy hogy érthető legyen, a kislábujj felőli oldalon van a súly)
Ha csak külső talpélen tudsz járni, akkor neked egyáltalán nem múlt el!
Kérjél beutalót a háziorvosodtól ortopédiára. Ha nem törődsz ezzel a problémával, hosszú távon beláthatatlan következményei lehetnek. Gondolom, nem csak fiatalon akarsz egészséges és boldog lenni.
Lehet, hogy a vizsgálat eredménye olyasmi lesz, hogy pl. masszázzsal lehet segíteni rajta (elég jó esélye van), akkor keress majd meg, ha gondolod. De ne hagyd ennyiben!
Üdv: gyógymasszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!