Hogyan fogják így kiszámolni a szülés várható idejét?
Az utolsó mensi szerint számolva biztosan nem lesz jó, mert sokkal később sikerült a baba mint középidő. 7-8-9 nappal biztosan. Készült teszt, majd b hcg (ahol ugye megint csak egy elég tág intervallumot adnak meg, kb annyi derült ki belőle hogy valóban terhesség, de hogy pontosan hány napos-hetes az nem)
Majd a mikor először mentem orvoshoz, akkor a mensit kérdezték, de az alapján már 6 hét +2 nap kellett volna legyen, de nyilván nem annyi voltam.
Szívhangot akkor nem találtak még.
Rá egy hétre már igen, de akkor csak 6 hét ennyit írtak a papírra. (napot azt nem)
A védőnő is az utolsó mensit írta a kiskönyvbe.
Na de akkor hogyan lesz számolva, majd mindenhova több mint egy héttel hamarabb fogok menni? (pl. 12 hetes uh)
Vagy a végén, nálunk a kórházban max 1 hetet engednek túlhordani, én pedig nem szeretném ha indítanák a szülést, szeretném kivárni, míg magától elindul, (ha minden oké)
Köszönöm a válaszokat.
A nagyfiam már 12 éves, szóval lehet ez azóta változott, de ott is az volt, hogy biztosan tudtam, nem középidőben készült de a világon senkit se érdekelt, mindig a mensit nézték. Most -mint írtam- több mint egy hét a különbség.
Már a fiamnál is halálra idegesítettek ezzel hogy jaj hát már túlhordom és meg kéne szülessen stb. Szerda reggelre voltam kiírva indításra, de szerencsére elindult kedd éjjel magától.
Nem olvastam jókat sehol az indításról és nem is szeretném.
Utólag gondolva olyan hülye vagyok, mert későbbi mensit kellett volna bediktáljak akkor is, most is és akkor nem lenne ez az állandó magyarázkodás mindenhol.
Félek, most sem írják át már a kiskönyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!