Hogyan fogják így kiszámolni a szülés várható idejét?
Az utolsó mensi szerint számolva biztosan nem lesz jó, mert sokkal később sikerült a baba mint középidő. 7-8-9 nappal biztosan. Készült teszt, majd b hcg (ahol ugye megint csak egy elég tág intervallumot adnak meg, kb annyi derült ki belőle hogy valóban terhesség, de hogy pontosan hány napos-hetes az nem)
Majd a mikor először mentem orvoshoz, akkor a mensit kérdezték, de az alapján már 6 hét +2 nap kellett volna legyen, de nyilván nem annyi voltam.
Szívhangot akkor nem találtak még.
Rá egy hétre már igen, de akkor csak 6 hét ennyit írtak a papírra. (napot azt nem)
A védőnő is az utolsó mensit írta a kiskönyvbe.
Na de akkor hogyan lesz számolva, majd mindenhova több mint egy héttel hamarabb fogok menni? (pl. 12 hetes uh)
Vagy a végén, nálunk a kórházban max 1 hetet engednek túlhordani, én pedig nem szeretném ha indítanák a szülést, szeretném kivárni, míg magától elindul, (ha minden oké)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!