Nem egyezik az utolsó mensitől számított hét a baba méreteivel. Így mikor várható a szülés?
Nekem is kisebb 3-4 nappal. A 12 hetes UH-n mért adatok alapján számolták ki, hogy mikorra várható a baba.
Majd neked is kiszámolják.
Lehet később fogant kb 1 héttel (pontosan senki se tudja megmondani, nem naprapontosak ezek a mérések se) de pl nekem nem módosították a szülés várható idejét, végig menzesz szerint számoltak. De a kiírt napon előkerültek a leletek és szóba került, hogy fiatalabb a terhesség, gondolom indításnál figyelembe vették volna, de beindult még aznap a szülés magától is. Sokan szülnek 38 hétre is meg sokaknak indítani kell szóval nem pár napon múlik a dolog.
A 12 hetes uh ideje miatt viszont számít.
Nekem 32-35 napos ciklusaim voltak, emiatt volt a majdnem 1 hetes eltérés. Direkt úgy adta a 12 hetesre az időpontot a doki, hogy menzesz szerint voltam 13 hetes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!