Még hányszor változtathatják meg a szülés várható idejét? Ultrahang mérés alapján
Én voltam 12+2
12+4
És 13+6 hetes is (1 héten belül mérték ugyanazzal a géppel)
Holnap megyek még 1 genetikai vizsgálatra ahol sokkal fejlettebb gép van, ha esetleg itt is mást mérnek akkor át írjak a szülés várható időpontját?
Nekem 12-14. het kozott valtoztattak mindegyik terhessegemnel, igaz, csak egy uh-n voltam, de akkor tobbszor mertek le egymas utan es mivel egyezett mindegyik, igy ezt “veglegesitettek”.
De betoltott 14 het utan mar nem valtoztatnak semmit a datumon. Ha ezen tupvagy, akkor mar nem fognak.
Nekem késői ovulációm is volt..
A doki konkrétan le is hülyézett, h ez hülye adat ez biztosan rossz stb.. Csak néztem...
Szóval nekem
Nov 28-án volt az utolsó mensim.
Dec 31-én volt az ovulációm. (pont mikor kb megkellett volna jönnie)
Szóval mensi alapján már nem is számolnak nálam mert tényleg sok lenne. Csak ultrahang alapján, viszont azért voltam többször is 1 héten mert nem úgy feküdt h lássák az NT-t ezért vissza hívtak.
Kedden 12+4 pénteken már 13+6 mértek.
Ezért lennék kíváncsi, hogyha egy jobb géppel nézik ugye hétfőn és megint más érték lenne akkor át írnák-e a szülés várható idejét?! 🙄
Már háromszor átírták a várható idöpontoz????? Fura.
A szülés várható időpontját nemigen szokták módosítani, pláne 1 ultrahang alapján. Ha majd a 12, 18, 24 es meg a 32 heti ultrahang is mutatja a minimum 2 heti eltérést, akkor esetleg ha úgy látja doki.
Nálam nem módosították, de a papiromra ráírták. Mensi szerint nov.13. volt. 12 heti uh szerint nov.21. 18 heti szerint nov.16.
Csak a mensi szerintit vették alapul ezért a 41.heten befektettek és nov.21.-én hajnalba megszületett a babám :) szóval a 12 heti uh találta el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!