Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik nyaron voltak terhesek...

Akik nyaron voltak terhesek 6-7-8honaposak ti hogy veszeltetek at a nagy meleget?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 5. 21:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon jól, ezerszer jobban mint a teli terhességet
2019. ápr. 5. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindig reggel és este sétálgattam, intéztem a boltot stb. Napközben a nagy melegben bent voltam, ment a klíma így jó volt. Mikor menni kellett valahova pl. Védőnőhöz, orvos, lenge ruhába öltöztem, víz mindig volt nálam és szedtem a lábam hogy minél előbb odaérjek.
2019. ápr. 6. 07:16
 13/17 anonim ***** válasza:
En voltam utolsó trimeszterben télen, nyáron és ősszel is. A nyári nekem sokkal könnyebb volt, mint a többi. Lenge ruhák, sok gyümölcs. Pedig a két nagyobbal nem sokat lehetett pihenni. :)
2019. ápr. 6. 08:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Szeptember 30-ra voltam kiírva. Fantasztikus volt.. 35+ fokok voltak júliusban és augusztusban majdnem végig, panellakásban 30 fokban sokszor a sírás volt rajtam. Zuhanyoztam jó sokszor, akár napi 3-4-5 alkalommal is, utána jobb volt egy ideig. Nyitott ablak mellett aludtam de sokszor éjfélig, 1-ig fent voltam a meleg miatt, mert addig levegő se jött be a lakásba.

Hát szeptember közepétől nagyon jól éreztem magam, ahogy bejött a hűvösebb idő. :D

Kitartást! Nyilván a klíma a legjobb ha megteheted, ha muszáj kimenni, akkor korán reggel. De klímát mi pl nem engedhettük meg magunknak.

Szültem július elején is, az nem viselt meg, igaz júniusban a max is 30 fok volt, az nekem nem olyan gáz ha a lakásban csak 27-28 fok van, akkor nem volt több.

2019. ápr. 6. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:
*egyébként imádom a meleget, azóta még jobban szeretem, sőt, képes vagyok 25 fokban pulcsit felvenni a lakásban. És mégis így viseltem terhesen, teszem hozzá, 120 volt hőségben a pulzusom és szívritmus zavarom volt..
2019. ápr. 6. 11:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Szeptemberben szültem, nagyon meleg volt nyáron sőt szeptemberben is nyári ruhában mentem szülni.

Mindenki kérdezte hogy bírom a meleget, mindig azt válaszoltam, hogy ugyanúgy mint mások (vagy ugyanúgy mintha nem lennék terhes)

2019. ápr. 6. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Először augusztus végén szültem harmadjára júli közepén. Mindkétszer kórházban voltam harmadjára nagyin sokat. Egész jól viseltem mert el kellett viselni és a meleg volt a legkisebb gond. A hidegfrontokat nem bírtam elviselni. Akkor mindig kellett infúzió v valami. Ez van...
2019. ápr. 7. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!