Mi a pontos oka annak hogy egy terhes nő szédül?
Figyelt kérdés
Nem akarok butának tűnni,de ezt tényleg nem tudom!Azt tudtam hogy szédülés és émelygés a terhesség jele, de hogy mitől van pontosan azt nem tudom!
A válaszokat előre köszönöm!
2007. dec. 6. 11:27
1/5 anonim válasza:
Általában a hormonváltozás következtében van de lehet a vérnyomáscsökkenés miatt is, de mindkettő a terhesség velejárója, előfordul de nem törvényszerű.
2/5 anonim válasza:
a hormonváltozás.a hormonszint megnő a szervezetben és van aki szédüléssel,ájulással reagál rá.
3/5 anonim válasza:
Nekem az alacsony vérnyomás miatt volt.
4/5 anonim válasza:
Alacsony vernyomas es alacsony vercukor. Mindig jo, ha van nalad egy kis keksz, vagy csoki.. ez segit a vercukron.
5/5 anonim válasza:
Hormonváltozás alacsony vércukor alacsony vérnyomás és a terhes méh növekedésével "arrébb"tolja a környező szerveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!