10-15 kg túlsúllyal kezdett várandósság szinte egyenes út a terhességi diabéteszes?
Nem tartanám törvényszerünek. Nem túlsúlyos nők is lesznek diabéteszesek.
Én 7-8 kiló plusszal kezdtem a várandósságot. A második trimeszterben is felszedtem 9 kilót. Mégsem vagyok az.
Nem feltétlenül, de nagyobb rá az esély, mint egy normál testsúlyú nőnél. Édesanyám a testvéremmel 60 kgval lett terhes, velem 130al, és velem cukorbeteg lett. Én szintén 130 kgval lettem terhes, viszont az egész terhesség alatt édesanyám diabéteszes diétás könyvét alkalmaztam, és tökéletes volt a cukrom, azóta sincs gond vele, és a szülőszobáról -15 kgval jöttem ki, amiből csak 10 kg volt a víz, a gyerek, stb, szóval 5 kg-t fogytam a terhesség alatt.
Szóval ha túlsúlyos is vagy, sokat tehetsz azért terhesség alatt is, hogy ne legyen cukorbetegséged.
Nem egyértelmű egyáltalán , én az első két babámnál jó 10 kg plusszal indíttottam, sajnos a végére is még vagy 18 kgt felszedtem. Tökéletes volt a cukrom végig.
Barátnőm 56 kg, mindhárom babájával gdm es lett. 10 es cukrai voltak, szóval elég súlyos volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!