Van itt olyan, aki a ferje keresere nem beszelt a magzatrol a 12. hetig? Hogy birtatok ki?
Koszonom a valaszokat.
Nyilvan, irtam is, hogy megertem. A kerdesem az volt, hogy HOGYAN lehet ezt addig is kibirni?:)
Ki lehet bírni. Gondolj arra, hogy ez a közös titkotok, és milyen izgalmas, hogy nem tudja senki rajtatok kívül.
Így ki lehet bírni.
AZ első terhességemet a férjem kürtölte szét a családban, amint pozitív lett a teszt...na ez nekem nem tetszett. Szerencsére problémamentes terhesség volt, a végén időre és makk egészségesen született a lányunk. De a következőknél már megtiltottam neki, hogy bárkinek elmondja, hiszen a 12. hét után leccsökken a vetélések aránya (sajnos nem szűnik meg teljesen).
Én lazán kezeltem, amolyan "mi baj történhetne" meg "ha ezen görcsölnék, csak bevonzanám a bajt", stb. El is meséltem a legelejétől, akivel csak szóba elegyedtem. Jó érzés volt fürdőzni a gratulációkban, és hát mindenki tudja, hogy a pozitív hozzáállás a dolog kulcsa...
Aztán a 12.héten már nem volt kellemes egyenként magyarázni a kedves érdeklődő kérdésekre, hogy sajnos már nem aktuális, mert 2 héttel korábban elhalt a terhesség...
Ne félj, a következőt a 4. hónapig nem tudta senki, csak a férjem meg a doki.
Ez van. Bírd ki, ez egy édes titok, megőrzésre érdemes. Gondtalan terhességet kívánok!
Nalunk forditva volt, en kertem, hogy 12. Hetig ne szoljon senkinek es mi se eljuk bele magunkat. Sajnos szetkurtolte kb azonnal es hetekig napi szinten ‘beszelt a magzathoz’ es par napja kiderult, hogy ures a petezsak 🙄🙄
Raadasul meg 2 het mulva ismetlik meg az uh-t (amikor mar kb 10-11 hetes leszek) es csak utana lehet szo gyogyszeres vagy muvi befejezesrol...
En nagyon nem orulok a helyzetnek, megertem a parodat, nem a vilag vege kivarni a 12.hetet.
Nálunk is ez helyzet annyi különbséggel hogy mindketten így akartuk !
Legelső baba nekünk angyalka lett a 10 héten de a 5 héttől gondol voltak így nem mondtuk el hogy ne élje bele senki semmibe magát !
Második terhessegnel 12 hetes genetika után tudták meg a nagyszülők a távolabbi ismerősök a 16 héten ! Harmadik terhesség szinten ugyanúgy ! Most ismét babat várunk de mindenképp megvárjuk a 12 hetet ! Rettenetes titkolozni de muszáj ! Akkor akarunk biztosat mondani ha minden rendben a babaval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!