Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héten jelentettétek...

Hanyadik héten jelentettétek be, hogy várandósak vagytok? Hogy bírtátok ki addig?

Figyelt kérdés
Én még csak 5 hetes vagyok, orvosnál sem voltam, férjem, anyukám, testvéreim és párjaik és a legjobb barátnőm tudják hogy babát várok, de legszívesebben világgá kürtölném. Mindenki nagyon várta már, hogy mikor lesz babánk, tágabb család, rokonok, barátok, de természetesen még várunk. A 12. hétig valahogy csak kibírom 😊😊
2018. febr. 12. 12:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Anyukámnak mondtam el egyedül a 7. héten,mikor orvoshoz készültem,a többieknek a 12.hetes uh után.
2018. febr. 12. 12:19
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
15. hetesen a szűk családnak, félidő után jöttek rá lassan, mert kezdett látszani, rákérdeztek és válaszoltam :)
2018. febr. 12. 12:21
 3/22 anonim ***** válasza:
69%
8 hetesen jöttem rá egy pénteki napon, aznap este a férjemnek elmondtam. Köv. hét csüt. mentünk dokihoz, ezutáni szombaton anyukámékhoz, nagymamámhoz, tesóim még otthon laknak... szóval a család megtudta. Vasárnap a férjem elmondta anyósnak is, én oda nem mentem vele. Ekkor ugye 9 hetes voltam, 3 barátnőm tudta még meg a 12. hét előtt. Aztán a 12 hetes UH után már mindenki, főleg, hogy látszott is akkor már picit. 😊
2018. febr. 12. 12:31
 4/22 anonim ***** válasza:
65%

7 hetes vagyok és csak párom tudja.

Sajnos sokszor barnáztam már így nagyon izgulok és nem merem elmondani. Holnap megyek újabb vizsgálatra, ha itthon kell maradjak akkor főnökömnek szólni fogok, de másnak nem szeretnék.

Majd a 12. heti uh után mondjuk el a családnak és a legjobb barátainknak.

2018. febr. 12. 12:37
 5/22 anonim ***** válasza:
58%

Párommal együtt csináltuk a tesztet, az első akinek elmondtam az anyukám volt, a 12. héten. Utána szépen lassan 1-1 családtagnak elmondtuk, barátnőmnek a 17. héten, más meg látta rajtam...

Nekem/nekünk nem volt ezen mit bírni, a legszemélyesebb magánügyünk, ilyenekről pedig nem beszélünk fűnek-fának

(Legalább addig sem kaptam a napi 600 kérdést a terhességgel kapcsolatban!)

2018. febr. 12. 12:41
 6/22 anonim ***** válasza:
35%
Anyukámnak ahogy kiderült 3+5 hetesen. Mindenki másnak a családban 12 hetesen. Anyóséknak 22 hetesen. De nem látszott rajtam kb a 28. hétig hogy terhes vagyok csak ha szűk ruhában voltam és ismertek. 18 hetesen találkoztam barátokkal, nem vették észre.
2018. febr. 12. 12:58
 7/22 anonim ***** válasza:
79%
simán kibírtam.az volt a lényeg h a férjem és én örültünk neki.kb a 14. héten mondtuk el a családnak, a kollégák meg rájöttek.
2018. febr. 12. 13:06
 8/22 anonim ***** válasza:
82%

4. héten. akkor fektetett be az orvosom, így muszáj volt elmondani otthon is, munkahelyen is.

12. hétig akartam várni pedig.

2018. febr. 12. 13:10
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
A szűk csaladnak a 6. hétben, mikor már orvosnál is voltam. A munkáltatómnak a 8. hétben (jó a kapcsolatunk), óvónő vagyok, így kifejezetten vigyáznom kellett magamra. Egyébként onnantól kezdve akinek tudnia kellett vagy akit érdekelt az tudta.
2018. febr. 12. 13:10
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

Szűk családnak( anyu, apu tesóm,) az 5. Héten

Sógorom rákérdezett a semmiből a 6. Héten még az orvos előtt.

Munkahelyen okkal 12. Heti genetikai után másnap.. Másoknak a 14. Hét után.. Plusz onnantól nem titkoltuk..

2018. febr. 12. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!