Ti mikor jelentettétek/jelentitek be a családnak, hogy babát vártok? Hány hetesek voltatok/lesztek akkor?
Főnökömnek, családnak 4+2, munkatársaknak 5+4.
24 hkm
Közvetlen főnöknek 6 hetesen. Lombikoztunk, ezért évek óta tisztában volt a helyzetünkkel. Ez a baba mégis spontán jött, és mivel korábban nagyon sok támogatást kaptam tőle, úgy éreztem fairnek, ha mindenről időben tud.
Szűk családnak szintén 6 hetesen mondtuk el.
29hkm
Megvártuk a 12 hetes uh-t.a családban volt aki kérdezte volt akinek mondtuk olyan 14 hetestol
A főnöknek 13.héten,kollégáknak nem mondtam,Ők látták egy idő utan es kérdeztek
6 hetesen mondtam el a családnak ill a közeli barátoknak. Úgy voltam vele, hogy azoknak a személyeknek elmondom, akikkel utána úgyis megosztanék egy esetleges vetélést is.
A fentieken kívül a főnököm tudta még, muszáj volt szólnom a munkaköröm miatt.
A távolabbi rokonoknak (értsd: nem szülők ill. testvérek), haveroknak, ismerősöknek nem tervezek szólni, majd látják, ha egyértelmű lesz (akár a hasam mérete, akár a kis csomagocska, akivel bővül a család)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!