Ti milyen módon jelentettétek be hogy babát vártok?
"Szia, terhes vagyok."
A férjem pedig épp mellettem mosta a fogát, amikor teszteltem, úgyhogy neki nem kellett semmit mondanom.
A páromat telefonon hívtam, hogy "baj van!"... nem volt tervezett terhesség, de már megbarátkoztunk a gondolattal. :)
A család még nem tudja, mivel mindkét oldalról elutasításra számítunk, ezért csak akkor tervezzük elmondani, amikor már túl leszünk a kezdeti bizonytalanságokon.
A férjem mellettem állt amikor kijött a két csík.
Családnak 14. héten mondtuk el,szülők uh képet kaptak.
Melohelyen szimplan elmondtam 12. héten
- Örülnél, ha gyerekünk lenne?
- Igen
- Biztos?
- Igen
-Akkor mutatok valamit ( a kétcsíkos tesztet)
és tényleg örült.
Férjemmel természetesen együtt, már nagyon vártuk a tesztelés napját :)
Leendő nagyszülőknek elküldtem a teszt képet hogy "első kép az unokátokról" :) Dédszülőknek mikor lett szívhang akkor megmutattuk az ultrahang képet, távolabbi rokonoknak meg szintén uh képet mutattunk csak már a 12. hetit.
De nem számítottak rá előtte milyen képet fognak látni :D
Mivel tervezett gyerek volt ezért a teszt eredményét együtt vártuk a férjemmel.
Anyósomnak mondtuk meg először,egy sima beszélgetés alkalmával. Neki úgy, hogy nagy családi kiruccanást tervezett a nyaralóba, ami mellett termálfürdő van, és mondtuk, hogy azt idén ki kell hagynunk (augusztusban teszteltem).
A férjem mamáinak meg a tágabb családnak egyszerűen: "babát várunk", bővül a család", meg ilyesmik. Ahogy épp adódott.
Nem volt sehol semmi "nagy bejelentés".
Páromnak lefotóztam a kétcsíkosat és elküldtem a képet, mivel ő akkor már útban volt a munkahelye felé, mikor teszteltem.
A szüleimnek viszont már előre elkottyantotta, hogy babát tervezünk, így lehet, hogy karácsonyra vagy jövő évre bővül a család. Anyukámat én hívtam fel a jó hírrel, párom is telefonon mondta a saját szüleinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!