Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor jelentettétek/jelenti...

Ti mikor jelentettétek/jelentitek be a családnak, hogy babát vártok? Hány hetesek voltatok/lesztek akkor?

Figyelt kérdés
2017. dec. 9. 16:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Csaladnak 6 hetesen - kesobb akartuk de kidetult egy veletlen folytan. Baratnoimnek 9 hetesen.

Ferjem a 7. Het korul mar szetkurtolte az o ismeroseinek.

En az ismerosoknek csak akkor fogom elmondani ha latszodik is a hasam azaz minel kesobb.

2017. dec. 10. 00:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
6.het vegetol jottek az eros rosszullétek . Illetve gyarban dolgoztam . Akkor be is jelentettem a fonoknek , o pletyis igy a munkatarsak is tudtak ... nem akartam hogy a szulok mastol tudjak meg igy aznap elmondtuk nekik is . Csalad, kozeli ismerosok tudjak . A nem fontosak majd 12 . Het utan 😊 lassan letelik 😊
2017. dec. 10. 07:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az esküvő napján teszteltem pozitívat,így elmondtuk. Egyrészt fura lett volna,hogy nem iszok alkoholt,máarészt 1.5 évet próbálkoztunk,és nagy volt az öröm. Nyilván kockáztattunk vele,de bejött. Ma már 21 hónapos :)
2017. dec. 10. 07:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szűk családnak 5- 6. Héten ( együtt elünk a házunk felújítása alatt)

Férjem családjnak 8. Héten...

Dédszülőknek miután anyósomék tudták..

Bnőmnek 10. Héten..

13. Héten genetikai után a munkahelyen..

Anyukámmal nagyon jó és bizalmas viszonyban vagyok... Nagyon fura lenne, hogy úgy várok vele, mint egy idegen esetén.. Ha ne adja baj lett volna, akkor is úgyanannyira fontos lett volna, hogy mellettem álljon

2017. dec. 10. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Első babát a 12. hetes ultrahang után pár nappal, mert meg vártuk a karácsonyt.

Most várom a második babát és holnap megyünk a 12. heti uh-ra. Ha ott minden rendben lesz akkor holnap elmondjuk.

2017. dec. 10. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!