Hanyadik héten jelentettétek be, hogy várandósak vagytok? Hogy bírtátok ki addig?
Első babánál a 10. hét körül elmondtuk a szűk családnak és a főnökömnek, 12. hét után a barátoknak. Kivéve a legjobb barátnőmet, neki a 6. hét körül mondtam el.
Most nem tudja még senki csak a férjem és én, pár nap múlva leszek 7 hetes. A 12. hét körül szeretnénk majd elmondani a családnak, barátoknak aztán ahogy alakul. :)
2 nappal mensikimaradás után teszteltem, párom akkor tudta meg mikor én. Nem is értem néhány ember hogy tudja titkolni a párja elott, ha tervezett a baba :) tudta mikor kell megjonnie, es beszeltuk mar elotte joval, hogy remeljuk nem fog megjonni :) Sajnos közölnöm kellett a volt munkáltatómmal, aki a pozitív teszt elott 2 hettel rúgott ki. Így visszakellett vennie, és most táppenzen vagyok. Nem szívesen közöltem vele, meg az exmunkatársak is egyből ezen csámcsogtak igy, de nem akartam elesni mindenféle pénztől ezmiatt, mivel még időben közölni tudtam. Bar nem akart visszavenni, de ügyvéd elintezte. Tehát még egy kérdésre válaszolva, ha esetleg olvassa olyan aki ebben a cipőben jár, a munkáltató köteles visszavenni, még akkor is ha magad sem tudtal a terhességről a kirugas pillanatában.(persze ha már nem vagy próbaidős)
A kérdésre tovább válaszolva, úgy voltam vele ha a munkahelyemen tudják a pletyisek, miert ne mondhatnám el barkinek? Szülők, nagyszülők, barátok, ismerősök...szerintem mindenki tudja mar. Ezen semmi se múlik. 10 hetes vagyok amugy es en vilagga is kurtoltem a boldogsagom :) Természetesen közösségi oldalon nem tennék ki semmit, lehet a 25.hetig se...majd kiderul. Most legyunk tul a 12.heti UH-n. Boldog babavarast 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!