Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héten jelentettétek...

Hanyadik héten jelentettétek be, hogy várandósak vagytok? Hogy bírtátok ki addig?

Figyelt kérdés
Én még csak 5 hetes vagyok, orvosnál sem voltam, férjem, anyukám, testvéreim és párjaik és a legjobb barátnőm tudják hogy babát várok, de legszívesebben világgá kürtölném. Mindenki nagyon várta már, hogy mikor lesz babánk, tágabb család, rokonok, barátok, de természetesen még várunk. A 12. hétig valahogy csak kibírom 😊😊
2018. febr. 12. 12:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Kaj és én nem éreztem késztetést.. Valahogy szerettem, hogy a mi "titkunk".. Úgyh nem híreszteltem...manapság pedig már látszik
2018. febr. 12. 13:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A munkahelyen azonnal elmondtam, de csak a vezetőségnek, hogy le tudjanak venni a nehéz fizikai munkáról. Kollégák 5. héten tudták meg, vérzés miatt egyik napról a másikra kerültem táppénzre, nem kezdtünk hazudozni, hogy miért. A családnak 6. hét után, mikor lett szívhang és a vérzés utáni kontroll nem mutatott bajt. Közeli barátoknak 10 hét körül. Közhírré téve pedig a 24. héten, a karácsonyi fotókon már nem takargattam a pocakom.
2018. febr. 12. 13:38
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Szűkebb körben 15 hetesen. A többiek meg majd megtudják...
2018. febr. 12. 14:02
 14/22 anonim ***** válasza:
82%
Páromnak és nővéremnek pozitív teszt utám, mindenki másnak a 12-14 hetes UH után fogjuk. Első babánál is így csináltuk:).
2018. febr. 12. 14:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Első babánál a 10. hét körül elmondtuk a szűk családnak és a főnökömnek, 12. hét után a barátoknak. Kivéve a legjobb barátnőmet, neki a 6. hét körül mondtam el.

Most nem tudja még senki csak a férjem és én, pár nap múlva leszek 7 hetes. A 12. hét körül szeretnénk majd elmondani a családnak, barátoknak aztán ahogy alakul. :)

2018. febr. 12. 14:41
 16/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom,.hogy mit nem birsz ki, hisz mar kb mindenki.tudja. holott ot hetes vagy. Testverek azok parjaik, baratnok. Kinek kell meg mkndani. Nyilvan a munkaltatonak. Ja vagy a kozossegi oldalra gondolsz xd lehet.
2018. febr. 12. 15:01
 17/22 anonim ***** válasza:
31%
16: Ez jó kérdés :) lehet h majd sétál az utcán és mindenkinek modnani fogja aki vele szembe jön? 😆
2018. febr. 12. 15:40
 18/22 A kérdező kommentje:
Jajj de kedveskék vagytok 😊 kár hogy olvasni nem tudtok, mert ott a magyarázatban, akkor nem írkálnátok ilyen hülyeségeket 😙
2018. febr. 12. 16:39
 19/22 anonim ***** válasza:

2 nappal mensikimaradás után teszteltem, párom akkor tudta meg mikor én. Nem is értem néhány ember hogy tudja titkolni a párja elott, ha tervezett a baba :) tudta mikor kell megjonnie, es beszeltuk mar elotte joval, hogy remeljuk nem fog megjonni :) Sajnos közölnöm kellett a volt munkáltatómmal, aki a pozitív teszt elott 2 hettel rúgott ki. Így visszakellett vennie, és most táppenzen vagyok. Nem szívesen közöltem vele, meg az exmunkatársak is egyből ezen csámcsogtak igy, de nem akartam elesni mindenféle pénztől ezmiatt, mivel még időben közölni tudtam. Bar nem akart visszavenni, de ügyvéd elintezte. Tehát még egy kérdésre válaszolva, ha esetleg olvassa olyan aki ebben a cipőben jár, a munkáltató köteles visszavenni, még akkor is ha magad sem tudtal a terhességről a kirugas pillanatában.(persze ha már nem vagy próbaidős)

A kérdésre tovább válaszolva, úgy voltam vele ha a munkahelyemen tudják a pletyisek, miert ne mondhatnám el barkinek? Szülők, nagyszülők, barátok, ismerősök...szerintem mindenki tudja mar. Ezen semmi se múlik. 10 hetes vagyok amugy es en vilagga is kurtoltem a boldogsagom :) Természetesen közösségi oldalon nem tennék ki semmit, lehet a 25.hetig se...majd kiderul. Most legyunk tul a 12.heti UH-n. Boldog babavarast 😍

2018. febr. 12. 19:53
 20/22 anonim ***** válasza:
6 és fél hetes vagyok. Csak a párom, anyukám, anyósom, és két barátnőm tudja, a legközelebbi barátnőim. Rajtuk kívül senki, de sokan észreveszik a jeleket rajtam. Pl. nem dohányzom egyáltalán, és ez a munkahelyen észrevehető, főleg, hogy előtte óránként, két óránként cigiztem. Aki egy kicsit is ismer, már sejthet valamit. Mindenki a hasamat nézi, amióta bejelentettem, hogy összeházasodunk a vőlegényemmel. Akkor még nem kellett volna a hasamat nézni, most már okuk is van rá. :) 12 hetes UH-ot megvárom a többiekkel. Dolgozni pedig sokáig szeretnék, nyugis irodai munka, semmi megerőltető nincs, Amíg a doki engedi, dolgozni fogok.
2018. febr. 12. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!