Ti hogy jelentettétek be a babó érkezését?
Első baba és elég fiatal vagyok (19) és nem tudom, hogy a szüleimnek, hogy mondjuk el a párommal a babót. Mert mind a ketten szeretnénk az biztos, de a szüleim elleneznék, mert fiatal vagyok még hozzá. (Pedig anyum 16 volt a tesómnál) És esetleg lenne ötletetek, hogy hogyan mondhatnánk el finoman, de viccesen? :)
Köszi a válaszokat. :) 19/L
Oké, tessék, ez a válaszom kioktatás nélkül:
Egyszerűen állj eléjük és mondd el felnőtt nőként, hogy gyereketek lesz. Felnőtt nőként, mindenféle babózás meg vicceskedés nélkül. Biztos örülni fognak neki, valamelyest.
Nálunk nagyon várt baba volt, így a nagyszülők is nagyon várták. Mi nem akartuk elpoénkodni.
Mi 1-1 párnát csináltattunk azzal a felírattal: “az unokák isten ajándékai jutalmul hogy szülő voltál”
Nagyon nagy volt a öröm és a sírás. 😊
Mivel messze elunk a szuloktol telefonon mondtam el.
Nagymamamnak ugy hogy”terhes vagyok!” aki rogton kerdezte, hogy ugye megyek-e abortuszra( nem, nem mentem abortuszra, mert akartuk a babat)
ebbol tanultam es ezutan ugy mondtuk el hogy”kisbabank fog szuletni”
En a helyedben nem vicceskednek, meg jopofa dolgokat talalnek ki, azt abban az esetben szoktak, ha a nagyszulok mar nagyon vartak a terhesseget, es mint irtad a szuleid ellenzik.
Egyszeruen elejuk allnek a parommal, es bejelentenem ugy hogy”kepzeljetek el kisbabank fog szuletni!”
23/N
Szerintem is felesleges vicceskedve elmondani, de talán adhattok egy szépen becsomagolt baba cipőt, vagy bodyt, ilyesmit.
Ja, 28 vagyok és babónak hívom.. 😊
"Megint terhes vagyok de ne mondjatok még senkinek"
Elotte 2x vtam terhes , baba nem lett!
Szval csak igy!elsonel szinten igy vittuk az uh képet!:)
Gratulálok! :)
Nekünk lombikbabánk lesz, az egész család végigkövette a procedúrát, nagyon nem volt meglepetés. Párom volt az első aki megtudta, hogy sikerült. Reggel hajnalban ébresztett a beültetés utáni javasolt tesztelési napon, tesztel a kezében, hogy csináljuk meg :) Nagyszülőknek pedig egy közös kajáláson mondtuk el, hogy bővül a csapat.
Minden jót Nektek!
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!