Hogyan jelentettétek be a nagyszülőknek a kistesó érkezését?
Jaj de humorosak egyesek...
Mi még előtte vagyunk, de úgy fogjuk, hogy a fiam kap egy pólót, aminekaz elejére lesz nyomtatva, hogy Nagytesó leszek! a hátán meg egy stilizált rajz lesz, fiú, apa, anya pocakban a babával. Azzal megyünk majd, hogy a Jocó mondani akar valamit :) és rajta lesz a póló.
Nálunk már a próbálkozás idején olyan izgatottak voltak a nagyszülők, hogy minden nap megkérdezték, hogy teszteltem-e, és mi lett az eredménye. Úgyhogy nem érte őket meglepetésként, tudták, hogy rajta vagyunk a második babán, és alig várták, hogy összejöjjön. Szerencsések vagyunk a nagyszülőkkel, imádják a fiunk, szinte szerelmesek belé, így azt mondták, hogy csináljunk még sok ilyen kis tökélyt:-) Azóta megszületett a pici lányunk is, hát mondanom sem kell, hogy egymásnak adják a kilincset. Teljesen odavannak mind a két gyerekért. Úgyhogy mi tudjuk, mekkora öröm babát várni, mindkét terhességem idején szinte kiplakátoltam a homlokomra, hogy babát várok. A nagyszülők is világgá kürtölték az örömüket.
Kérdező! Sok boldogságot a gyrmekekhez, a befásultakkal.pedig ne foglalkozz!
Nekem már édesanyám él.
Egyszer eljött, mondtuk neki, hogy januárban dupla szülinapot fogunk ünnepelni. (akkor van a férjemé is). Először nem esett le neki, aztán mondtam, hogy mégpedig azért, mert akkorra leszek kiírva a 2. unokájával! :)
Boldog babavárást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!