Hanyadik héten jelentettétek be, hogy várandósak vagytok? Hogy bírtátok ki addig?
Figyelt kérdés
Én még csak 5 hetes vagyok, orvosnál sem voltam, férjem, anyukám, testvéreim és párjaik és a legjobb barátnőm tudják hogy babát várok, de legszívesebben világgá kürtölném. Mindenki nagyon várta már, hogy mikor lesz babánk, tágabb család, rokonok, barátok, de természetesen még várunk. A 12. hétig valahogy csak kibírom 😊😊2018. febr. 12. 12:17
21/22 anonim válasza:
Mi a szüleinknek elmondtuk egyből, ha valami gáz van, ők úgyis tudnak arról is. Elsőre volt is, missed ab, tudtak róla, illetve az én és a férjem húga is. Nálunk olyan a családdal a kapcsolat, hogy bajban is ott vagyunk egymásnak, nem titkoltam volna ezt se előlük. Másodjára nekik ugyanígy elmondtuk kb. másnap a tesztet követően, illetve a legjobb barátnőim tudtak róla mindkét esetben még. Itt már minden oké volt. Tágabb körben 16 hetesen elmondtam, mert már egyértelműen látszott, rá is kérdezgettek. A főnökömnek a szívhang után szóltam. Most tervezzük a második babát, ugyanígy lesz valószínűleg.
22/22 anonim válasza:
Mi elvesztettünk 3 babát, ezért óvatos duhajok voltunk :)
Férjemnek 6+5 naposan (szívhang után). Anyukámnak 7. hetesen, mert elutaztak a világ végére és nem akartam, hogy úgy menjen el, hogy nem tudja :) (de sejtette). Barátnőmnek azt követően.
Tesó, apukám 13. héten mikor meglett a genetikai vizsgálat eredménye, aztán szép sorjában. Főnökömnek 15. héten.
Mivel a pocim csak a 24. hét környékén kezdett nőni, így elég jól ki tudtam bírni, hogy nem beszélek róla. (pedig nagyon boldog vagyok a kis szivárványbabámmal).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!