Kinek jöttek be ezek a baba neme jóslatok és tesztek?
Gondolok itt a kínai fogantatási naptárra, esetleg szódabikarbónás tesztről stb.
Nekem a naptár szerint fiú de nemsokára lesz a születésnapot és abban az életkorban kislány. Kiknek jött be ez? :-)
Csak a kínai naptárt tudom, ott az egyik bejött, a másik nem.
Illetve a babonák is az elsőnél bejöttek, hánytam sokat, lányom lett, de a másodiknál is hánytam sokat, ő fiú. A hasam mindkétszer fiús volt az öreglányok szerint :D
Poénnak jók ezek a "tesztek", másra nem. Valakinek bejönnek, valakinek nem, ne éld bele magad.
Egyébként a kínai naptár mindhárom gyerekemnél bejött, valamint a szódabikarbónásat csak most, a harmadikkal csináltam meg, azt is kb. 10-11 hetesen, nem 16 hetesen, ahogy elvileg "kellene", de így is lány jött ki, és az ultrahang szerint is az már a 16. héttől. :)
A szódabikarbónás szerint lány, 22. hétig hánytam, édeset kívánok nem sósat, a húst nem kívánom, csak a gyümölcsöt és az édességet. Minden babona lányt jósolt.
A kínai naptár szerint fiú, és tényleg fiunk lesz :)
Nekem se jött be, kínai naptár kislányt ír, de kisfiú van a pocakomban. :-)
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!