Terhesség közbeni lakásújítgatás alatt nem éreztétek azt, hogy kinyírjátok a férjeteket, :-) mert szöszöl, ahelyett, hogy haladna?
A sok babacucc miatt muszáj voltunk nekiesni ennek a "projectnek", de ez csak 1 hónapja derült ki, mert akkor kezdtünk vásárolni.
Egy kis festés, polcfelfúrás, laminált parketta, szal nem teljes felújítás, de azért melós, nem mondom...
34 hetes vagyok, már majd megőrülök, hogy kész legyünk, hogy normális körülmények közé jöjjön a babó, de "a zuram" tökörészik, Én meg minnyá megszülök idegességemben, mert mindenen órákig gondolkozik, hogy hogy is legyen.
Kicsit nyugtassatok meg...kérlek
köszi
Hát ez nálunk minden napos:)
Csak a tökörészés, mire felfúr egy polcot a gyerek érettségizni fog:)Most 2 éves....
Sajnos vannak ezek a belassult hapsik, akik mire megmozdulnak kitéped a hajad:)
Nálunk szerencsére nem volt ilyen, mert igazából egy szobát kellett felújítani, de azt felesben csináltuk:)Én festettem, a páromék pedig bebútorozták és mi közösen megtöltöttük szeretettel:)Tehát nem volt semmi panasz:)
DE, drága jó édesapám az én születésemnél valahogy egy bolond lett, bár előtte is az volt azt tegyük hozzá:)Igazából ő egy kőműves aki jó szakember csak amolyan tötyölős:)10 éve állt a házunk amikor én megérkeztem, 10 év alatt nem volt képes bevakolni a házat (pedig pénzünk volt), sőt nem is az,hogy drága anyukám terhessége elején,hanem direkt a végén kezdte el, aznap fejezte be a házat,hogy nekünk haza kellett menni.A lakás belül tiszta por volt, mi délután 2-re értünk haza, nagyanyám délelőtt 10kor kezdett el takarítani.Remélem eltudod képzelni,hogy milyen mocsokba vártak engem.Anyukám olyan szinten ideges lett,hogy még a teje is kishíjján elapadt:)
Köszi csajok! :-)
Hát igen, pont ezekre gondolok...
pedig tudom, hogy nem jó, ha most idegelem magam, mert tényleg beindulhat a szülés, és akkor esély sincs, hogy kész legyen, mire hazajövünk, és még tejem sem lesz, mint a kedves második mamájának majdnem...
azért is írok ide, hogy úgymind kitomboljam magam, így könnyebben elviselem, meg látom, hogy más is van így.:-)
Nyugi!
A zénuram is tötyörgös, még szülés után is, de nem zavar...Komótosan, de megcsinálja.Esetleg tanácsokkal segíthetnél neki, hogy hogy Te pl. hogy csinálnád?
:-DD jaj, de jókat nevetek, már megértem, hogy kiírtam ezt a kérdést!!!
Már egyáltalán nem vagyok ideges, köszönöm Nektek!
istenem...tök egyforma mind...
Mi lesz ebből, ha itt lesznek a gyerkőcök...kész idegbaj.
Utolsó előttinek:Ja, ja, gondolkozik, de minek, ha nem csinálja?? A gondolkodást hagyja rám...:-)
Utolsónak:
Nekünk is van 3 polcunk már, amihez kovácsoltvas-szerű polctartót gondoltam, de bazidrága, mert ugyi 6 db kell belőle.
Na, erre kitalálta, hogy majd Ő megcsinálja...3 hete csinálja, a vasak már itt vannak...szerinted????
ja, és a polcokat még le is kéne kezelni, amit én nem tudok most megcsinálni, nem akarok ilyen vegyszerekkel most érintkezni...
Anyám, csak ezen legyünk túl!!!! :-)
jaj, rosszul írtam, utolsó előttinek:
Az az utolsónak szólt, Neked más:
Hát nem gondolod, hogy, Én akinek nem lóg a lába közt semmi, bármiben is tudom, hogy mit hogy kell csinálni??? :-))
Á, nem engedi, hogy bele szóljak, csak ideges lesz tőle, és akkor meg abbahagyja. Azt nem merem megkockáztatni.
Inkább csak megsimizem néha, viszek neki finomat enni-inni, megdicsérem, milyen szép lesz(de mikor????) ha kész lesz...de belül meg majd megőrülök.
Szóval nem sárkányozok,:-) csak nagyon csalódott vagyok, hogy nem kapkodja magát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!