Terhesség közbeni lakásújítgatás alatt nem éreztétek azt, hogy kinyírjátok a férjeteket, :-) mert szöszöl, ahelyett, hogy haladna?
A sok babacucc miatt muszáj voltunk nekiesni ennek a "projectnek", de ez csak 1 hónapja derült ki, mert akkor kezdtünk vásárolni.
Egy kis festés, polcfelfúrás, laminált parketta, szal nem teljes felújítás, de azért melós, nem mondom...
34 hetes vagyok, már majd megőrülök, hogy kész legyünk, hogy normális körülmények közé jöjjön a babó, de "a zuram" tökörészik, Én meg minnyá megszülök idegességemben, mert mindenen órákig gondolkozik, hogy hogy is legyen.
Kicsit nyugtassatok meg...kérlek
köszi
Mi kozos erovel halogattuk az elso babank megerkezese elott a babacuccok rendezeset, mert kicsi volt a lakas, egy szobas es nem akartuk ido elott foglalni a helyet. Megvettunk mindent, de dobozban maradtak. 36 hetesen 3 orankent rendszeres osszehuzodasaim voltak, elmultak, de ugy megremultunk, hogy masnap osszeraktuk a kisagyat, illetve minden. Es azutan vartunk meg negy hetet...
a masodik terhesseg izgalmasabb volt. 38 hetesen koltozhettunk be a hazunkba. a 30. hettol nyilt a mehszajam. Az osszes babakelengye dobozolva volt, semmit sem tudtam elokesziteni, csak a korhazi csomagot. Szerinted majdnem agyverzest kaptunk???
:-)
Folyik a magzatvíz...hihihi, na ott még nem tartunk, de ha nagyon idegesít, még előfordulhat! :-DD
UTolsónak: :-) nem semmi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!