Akiknek a pajzsmiriggyel kapcsolatos vizsgálataik eredménye nem volt valami jó terhesség alatt, megmaradt a babátok? Nem okozott gondot? Kaptatok rá gyógyszert?
Oké
Utánaolvasok
Mindenkinek jó egészséget, boldog babavárást.
Köszönöm a te válaszod is.
De ez mitöl van? Orvos nem mondta.
A "legtöbb embernek van" ilyet sem halottam még.
Azért egy 4mm-es elváltozás a több cm-hez képest semmi. Egy több cm-es göb már komoly gondokat okozhat, nekem pl.nyelési problémákat de a légcső közelsége miatt 3cm-nél műtik.
Arról nem is beszélve hogy 1cm nagyobb göböt már ultrahang vezérelten biopsziáznak a rák lehetősége miatt,arról nem is beszélve hogy lehetnek toxikusak.
Én ettől az állítólagos ilyen "mindenkinek van'-tól 2x kerültem kórházba ,kb 3-4x szúrtak a biopszia miatt,klinikailag szorosan követni kell mert a legnagyobb határértéken van,labor szintén.
Szóval sajnos én nem úsztam meg úgy hogy ja ilyen mindenkinek van ,nem kell vele törődni alapon....
Kedves Vicky92,
Volnál olyan kedves és befejeznéd a riogatást? Nem vagy orvos, addig ne tegyél ilyen általános kijelentéseket, és próbáljuk meg nem emlegetni a rákot, jó?
Oké, hogy nem kell bagatellizálni a problémát, hogy mindenkinek van, de nem is kell rögtön temetni.
3 gyermeket vállaltam pajzsmirigy alulműködéssel.
Végig ellenőrizték az értékeket, általában terhesen 100 ra emelik az adagot (előtte 75 öt vagy 50 et szedtem).
Egészséges gyerekeim születtek.
A tsh önmagában tényleg kevés, mert napszaktól függően is ingadozhat, pl. nekem legutóbb 0,5 lett miközben a t3 t4 em az alsó határhoz van /volt közelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!