Terhesség alatt milyen testi változásokat tapasztaltatok?
Gondolok itt olyanra, hogy tönkre ment fogak, ritkult vagy ellenkezőleg dúsult szépült haj, fokozott szőr- illetve körömnövekedés, vagy bármi más.
Lehet, hogy volt már ilyen kérdés, nem néztem!
17 hkm
A hajam dúsult, a testszőrzet pedig érdekes lábon pl. ritkult, de hónaljban erősödött... A körmöm brutálisan gyorsan nő. A fogaim mind rendben vannak.
Az arcbőröm kifejezetten "szép" lett, alig pattanásosodik, viszont mindenhol máshol a bőröm száraz.
Striáim nem lettek eddig. Az orromból ugyan nem folyik a vér, de ha kifújom, akkor mindig véres...
Szia!
17+5hkm vagyok, én semmit sem tapasztaltam abból amit az előttem levők írtak,meg is lepődtem...talán az arcom picivel zsírosabb,hajam mindig is nagyon dús volt- fodrászhoz volt h csak azért mentem h ritkítani,szőrösödést sem-se pigment foltok,körmömön porcelán van(-azt nem tudom).
Egyedül talán a hízás,cicisedés:)
Bár a hízást rosszul viselem lelkileg,hiába jók még rám sok xs-s ruhám ,érzem hogy változik a testem.
Boldog babavárást!:)
Lemaradt:
Egy fogamat tömetni kell,viszont a terhességhez nincs köze, ez előbb volt.
Remélem így is marad.. :)
Kedves 7,
3-as vagyok. 17 hetesen én se tapasztaltam semmit abból még, amit leírtam de hidd el, ha te is a végén leszel, (én 38 hetes vagyok), akkor egy csomó dolgot észre fogsz venni. 17 hetesen még a hasam se kezdett igazán nőni.
Szia!
A te válaszodon lepődtem meg egyébként a legjobban, a láb növekedésén... és amikor olvastam egyből az jutott eszembe h nem elég a ruha kinövése még a cipő is?! Hát bízom benne hogy nem kell majd pluszba cipőt vennem...
Egyébként szembetűnő a változás cici-pocak terén ,(holnap leszek 18hetes) én már ha akarnám se tudnám letagadni, persze alcsony vagyok, kis termetű vszeg ezért is észrevehetőbb...
Eléggé egyén-szervezet függők ezek, de teljesen igazad van a "sűrűje" még csak most kezdődik:)
Üdv.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!