Milyen testi változásokat tapasztaltatok magatokon szülés után?
30 éves vagyok, 15 hós a lányom.
Egy tehén lettem és nem tudok fogyni (császároztak, így még nehezebb)
Az eddigi f kosaras melltartóimat g-re kellett cserélnem
Soha nem voltam allergiás, most 3 hete nem kapok levegőt
Volt aranyerem, de az elmúlt
Ja és szülés utáni depresszió, de ez is elmúlt
szia! én 27 vagyok. nagyon könnyen viseltem a terhességet, császárral szültem, és már a kórházból 1 kiló minusszal jöttem haza. Azóta is vékony vagyok, ezzel nincs gondom. Aranyerem volt a szülés után, 3-4 hónap is eltelt, mire elmúlt. a vágásom még most is /7 hónappal később/ érzi a frontokat, de nem fáj, hanem viszket olyankor:-) jah, és ami a legérdekesebb, hogy szerintem nőtt a lábam egy méretet, mert az összes cipőm mintha kicsi lenne rám, pedig én tényleg nem híztam a terhesség alatt.
A derekam szokott fájni, de inkább a kisfiam 8.5 kilója miatt, amit 48 kg-val egyre nehezebb cipelni.
Én is 27 vagyok. A terhességgel híztam is, de visszafogytam nem vagyok vékony, de azért normál súlyú.
Aranyerem nem volt, visszerem se és lekopogom nem is lett.
Viszont eszméletlen ronda csíkos lett és maradt a hasam,és ki is tágult a bőr ezzel semmit se tudok kezdeni.:((
Ami gyógyszer eddig hatott fejfájásra ilyesmire az már semmit se ér, helyette egy másik hat csak ami viszont terhesség előtt nem ért semmit.
Az allergiám kicsit rosszabb lett, de annyira ez se vészes, mivel kutya macska nincs körülöttem.
A lábam mérete nem változott.
Ja és a cicim is kisebb lett sajna:((
26 vagyok, első babámat születm 7 hónapja. Én viszont az ellentét vagyok, a terhességem kezdetéhez képest 5 kiló mínuszban vagyok (padig a terhesség alatt 11-et híztam), még szoptatok, valószínű attól, mert enni eszek rendesen, de már úgy nézek ki, mint egy anorexiás, még a cicim is kisebb lett :-(! Pár napja viszket egyfolytában a szemem, remélem nem allergia, de ki tudja!
Én sem találom néha a szavakat, fejben nem vagyok már olyan képben a beszélgetések közben, biztos a kicsi köti le tudat alatt is minden gondolatomat.
Sima szülésem volt, de gátmetszéssel. A farcsontom egyik oldalt néha még most is fáj, ha túlterhelem magam.
Meg néha úgy érzem, hogy türelmetlenebb vagyok másokkal, jobb hármasban a kis családommal.
25 évesen szültem 7 kg t híztam össz, én is mínuszba voltam amikor kijöttm...migréneim lmúltak, aranyerem nem jött ki, én csak jobb lettem szülés után, ezért vágyok(persze nem ezért)kistesóra is mielőbb.
Ez genetika, alkati kérdés senki se tehet ezekről.
Mielőbbi gyógyulást vagy felépülést kívánok mindenkinek!
4 hónapos a babám, könnyű terhesség volt, könnyű szüléssel. Amúgy is elég vékony voltam, most meg fogyok egyre jobban, már egy gilisztához hasonlítok. Levágattam a hosszú hajamat, mert nagyon hullik. Más testi változás nincs, inkább lelkiek vannak.
Egyre jobban utálom az embereket, mindenki leáll(na) velem beszélgetni, én meg ezt nem szeretem. Jobban szeretek csak és kizárólag a babámmal és a férjemmel lenni.
Férjemmel eddig is nagyon szerettük egymást, de mióta babánk van, még nagyobb a boldogságunk. A szex nem az igazi, még mindig mintha a szüzességemet veszteném el. Remélem ez a probléma mielőbb megoldódik és akkor tényleg tökéletes lesz minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!