Milyen testi változásokat tapasztaltatok magatokon szülés után?
En 26 eves leszek ket het mulva, negy honaos az elso babam. Mindig vekonyka voltam, de terhesen 25 kg-ot hoztam, szoptatni igy sem tudtam. A felszedett kilok 2-3 honap alatt lementek, tornazom rendszeresen, probalok izmositani, ennek ellenere tovabb sorvadok, mar lassan a gyerekosztalyon kellene vasarolnom a kozel 180 centim ellenere...
Melltartot mar szinte csak jelkepesen hordok mert a mellem kisebb lett. Aranyerem szules elott egy hettel jott ki, de egy honappal szules utan elmult. Viszerem azelott is volt a sok jarastol, ami a munkammal jart, rosszabb nem lett.
A beszedem osszeszedettsege nem az igazi, sokszor mashol jar az eszem, mint kellene, munkam soran angolul beszeltem kizarolag, de rengeteget felejtettem nehany honap alatt.
Osszessegeben sokkal nyugodtabb, kiegyensulyozotabb vagyok, mozgasban meg jobban porgok es szaladgalok, mint korabban.
A derekam vastagabb lett, nincs mar haj, a bor sem log, megis vastagabb 2-3 centivel.
Szia!
Én 24 éves vagyok, 4 hónapos a kislányom. Aranyér, meg viszér, meg ilyesmik hál istennek elkerültek, a terhesség alatt 13 kg-ot híztam, abból 2 maradt. Ami változás, hogy csomókban hullik a hajam, és emellett két nap alatt lezsírosodik... eddig akár egy hétig is bírta mosás nélkül! asszem ennyi :o)
25 éves vagyok, 8 hónapja szültem, könnyű terhességem és szülésem volt.
13 kg-t hiztam, teljesen visszafogytam, a csipőm szélesebb legalább 5 cm-vel.
Terhesség óta a farkcsontom annyira fáj hogy sokszor felállni is alig bírok.Bőröm zsíros lett és szoptatás alatt izzadok, pedig régebb soha.
És ugy érzem erősebb és több szőröm lett a lábamon.
köszi a válaszokat
lassan egy nyugdijas klubhoz hasonlitunk :-)))
de ugye abban egyetértünk,h megérte..a többin meg dolgozunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!