Van olyan aki nagy túlsúllyal kezdte a terhességet? 120 kg +?
Miket ettetek, hogy ne nagyon hizzatok, tényleg csak amit "muszáj"?
Egy hónapja kezdtem az életmód váltást, de közben terhes lettem. Elvetetni nem szeretném.
Az életmód váltást azért kezdted el, mert nem estél teherbe?
Van ismert betegséged ami miatt kövér vagy?
Normálisan érkezem. Napi kb 1400-1500 kalória és max 160g szenhidrat.
Változatos étrendet kaptam dietetikustol.
A kaja mellett figyelj a mozgásra is. Járj el tornázni, jógázni.
Amit írtál kalória, elég kevésnek tűnik terhesen, lehet nem fogod bírni. Ne éhezz! Egyél, csak mértékkel.
128kiloval estem teherbe , az első 5honapban nagyon sokat hànytam rosszul voltam , igy az étvágyam nagyon lecsökkent , de különösebben diétát nem tartottam , a cukrom az rendben van .
Viszont nekem előjött a magas vérnyomás es a magas pulzus is a 20.het környéken , jelenleg ezekre több fele gyógyszert is szedek , es sűrűn járok kórházba megfigyelésre.
Jelenleg 36hetes vagyok es nagyon kimerült , ami nyilván a tulsulynak is köszönhető , hizni 5 kilót hiztam eddig .
126 kgval kezdtem a terhességet. Magam miatt figyeltem az étkezésre, mert tudtam, hogy a túlsúlyos nőknél sokkal hamarabb alakul ki a terhességi cukorbetegség.
Amiket ettem: zabpehely/zabpehelyliszt, növényi tejek, barna rízs, tk tészta, tk kenyér, rengeteg zöldség, gyümölcs, levesek, natúr joghurt, tojás, túró, cukor helyett édesítő.
1800 kalória volt beállítva.
116 kgval jöttem ki a szülőszobáról, 38. Héten szültem egy makk egészséges kislányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!